*-*-*-*-* EXTRA CONCERT *-*-*-*-* Kat Riggins @ Haarlem Blues Club

I.v.m. de afgelaste show van deze Miami powerhouse op Bluesfestival Hoogeveen door de recent afgekondigde Coronamaatregelen, heeft de organisatie van de Haarlem Blues Club besloten nóg een concert van Kat Riggins te organiseren t.w. op Zaterdag 20 november, om zo het gat in haar tour te helpen opvullen. De editie van Vrijdag 19 november was al snel uitverkocht zodat de organisatie hoopt de theaterzaal nóg een keer te kunnen vullen.

Haarlem Blues Club valt als theater onder die paar uitzonderingen die er door het demissionaire kabinet gemaakt zijn, vandaar dat deze concerten gelukkig toch doorgang kunnen vinden. Wij hebben voor iedere bezoeker een zitplaats en maken gebruik van de Corona check-app vóór toegang.

Zaterdag 20 November 2021 – Kat Riggins
Kat Riggins & Blues RevivalKat Riggins was tot 2015 in Nederland en de rest van Europa nog volledig onbekend. Daar kwam rap verandering in na één King Bee Music Agency tour in de Benelux, met o.a. optredens in de ter ziele gegane North Sea Jazz Club Amsterdam en een optreden op Blues Alive – Boxmeer. 2017 kwam de hittepetit voor een aantal optredens terug naar Nederland, waaronder Grolloo, de thuishaven van Johan Derksen. Die zag/hoorde haar en ter stond werd besloten om haar toe te voegen aan de Theatertour ‘Johan Derksen Keeps The Blues Alive’! Natuurlijk werd de kleine bluesdiva ook in het populaire tv-programma Voetbal Inside geprogrammeerd. Kat Riggins treedt al vanaf 2018 op met de Nederlandse begeleiders ‘Blues Revival’ bestaande o.a. uit Hein Meijer a.k.a. Little Boogie Boy op gitaar, Jan de Ligt sax, Andreas Carree drumms en Brian Kruit bass. Begin 2020 tekende Kat Riggins een prachtig platencontract bij Gulf Coast Records (Mike Zito!) en werd haar album Cry Out wereldwijd uitgebracht.

BELANGRIJKE MEDEDELING m.b.t. kaartverkoop: 

Op last van de brandweer moeten de organisatoren het bezoekersaantal limiteren. Daarom heeft een bezoeker die een kaart koopt via de ticketshop te allen tijde voorrang op een bezoeker die per e-mail reserveert. Dat betekent dat, indien men per e-mail reserveert en het evenement lijkt in de voorverkoop te gaan uitverkopen, u per e-mail op de hoogte wordt gebracht en wordt geadviseerd alsnog via de ticketshop te bestellen om de plek te kunnen garanderen.

Tickets: klik HIER voor online tickets

Tenzij uitdrukkelijk anders vermeld worden de onderstaande aanvangs- en openingstijden gehanteerd:
vrijdag en zaterdag: 21:00 uur (zaal open 20:00 uur), ‘s zondags 16:00 uur (zaal open 15:00 uur).

Locatie:
Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Parkeren kan gratis voor de deur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: