About Us

The Blues Alone? …….

…………. wil jullie stimuleren om uit je luie stoel te komen en de concertzaal in te gaan om zelf te ervaren wat de magische werking van live muziek is. Er gaat namelijk niets boven het beleven van de muziek met de artiest zelf in een concertzaal, theater of festival.

Not The Blues Alone ?

De muziek die we met verslagen en foto’s van live-concerten op TheBluesAlone? promoten wordt, uiteraard, weerspiegelt door  de smaak van onze redactie. En dat is de smaak van liefhebbers. En deze liefhebbers houden niet alleen van -vooral veel- blues, maar ook americana, soul, jazz, country, rock, singer-songwriter en nog veel meer. Je vindt hier niet alleen verslagen van de ‘oude’  grootheden, maar meer nog van de hedendaagse muzikanten. Maak hier kennis met onze verslaggevers en fotografen en met hun muzikale voorkeuren.

(c) Copyright: Alle afbeeldingen en teksten zijn in copyright van TheBluesAlone? tenzij anders vermeld.

  • Nicolette

    Managing Editor/Reporter

    Hallo beste lezers, Geboren in 1960, en op jonge leeftijd al geïnteresseerd in boeken en muziek. In mijn ouderlijk huis was er altijd muziek, van de 'pick-up', de radio of mijn grootmoeder die altijd zong! Tot aan de dag van vandaag moet ik thuis altijd muziek horen. Een huis zonder muziek is als een huis zonder 'soul' en daar krijg ik de 'Blues' van….. Qua muziek ben ik van de 'Soul Generation' maar Blues, Jazz en vooral 'singer/song writers'” zijn ook niet te versmaden. Denk maar aan Warren Zevon, Bob Dylan, Tom Waits, Malcom Holcombe, Bob Forrest, etc. Vroeger op school vond ik het al heel leuk om een opstel of dictee te schrijven én met goede resultaten. Lezen is nog steeds één van hobby’s maar natuurlijk ook muziek en talen (ik spreek er 5). Teksten zijn voor mij nog steeds nummer 1!!! Was het maar waar dat ik liedjes kon schrijven ….!! Ooit begon ik recensies van anderen vertalen, niet wetende dat ik sinds kort zélf voor 'The Blues Alone?' recensies zou schrijven! Ik vind het geweldig leuk om te doen en ja, waarom niet eerder……? Ach, 't is nooit te laat om te beginnen!!!! Veel plezier met 'The Blues Alone?'