Valentijnsconcert met Miss Montreal in De Vorstin.

Sfeer- en fotoverslag van het optreden van Miss Montreal in De Vorstin op Valentijnsdag, 14 februari 2014. Tekst en foto’s van Marjoly Makkinga.

Een simpele sms naar Skyradio was genoeg voor de geluksvogels om naar het Valentijnsconcert van de band Miss Montreal in de Vorstin, Hilversum te mogen. De Vorstin heeft intieme zaal met een laag podium, met overal lichtgevende harten. Het geeft meteen een leuke en liefdevolle sfeer passend bij deze Nationale Liefdes-feestdag.

03-MM10

Sanne (Zangeres Miss Montreal) begint haar optreden met het mooie, Nederlandstalig liedje ‘Zij’. De zaal is meteen geraakt en luistert aandachtig. Meteen hierna het liedje van haar eerste album ‘Rose’. Een breekbaar liedje, wat Sanne duidelijk zelf ook raakt. Ze geeft na dit liedje ook aan best moe te zijn, omdat ze net terug is uit Sotsji (Miss Montreal is een fan van schaatster Lotte van Beek, die de 500 meter aflegde in 38,67) en daarom liedjes als deze dan extra bij haar binnen komen.

www

Dan is het tijd om te swingen, hits als ‘I Am Hunter‘, ‘Wish I Could‘ en ‘Say Heaven, Say Hell‘ komen voorbij. Het lied ‘Swing The Night Away‘ wordt in een country jasje gestoken. Het meezingende publiek is duidelijk aan het genieten.  Sanne is druk bezig met haar nieuwe album die naar eigen zeggen, zeer snel zal uitkomen. Ze speelde 3 nieuwe nummers ‘Tut Tu Tu‘, ‘Craziest‘ en ‘Army In My Head‘ waar het publiek erg enthousiast op reageerde. Snel (te snel), vliegt het concert voorbij. Afgewisseld door humor, kleine liedjes, leuke praatjes tussendoor en nummers die het publiek laten swingen.

www
06-MM5

01-MM! wwwwww

Geef hier uw commentaar