Jonas & the Massive Attraction in de Bosuil, Weert

Jonas & the Massive Attraction spelen op 24 maart a.s. in Bosuil te Weert

In 2004 tourden ze met Van Halen, in februari 2012 touren ze nog door Canada als support van Deep Purple, gelijk daarna vertrekken ze naar Europa om hun album “Big Slice” te promoten: Jonas & The Massive Attraction. Dit album is in september 2010 opgenomen met o.a. hulp van producer Thomas Salter wat direct voor chemie zorgde. Het resultaat was een rockalbum van formaat: compacte pakkende songs met een rauwe basis en stem.

Hun single ‘Big Slice’ was in Canada de rocksingle van het afgelopen jaar, en deze reputatie doet de band ook live eer aan! Met twee live dvd’s en evenveel Juno Award nominaties op zijn zak is Jonas Tomalty met zijn Massive Attraction een van de heetste Canadese bands van dit moment!

Aangevuld met gitarist Corey Diabo, bassist J.S. Baciu en Martin Lavallee op druks is dit een band met een typisch Amerikaans geluid; het plan was om krachtige rocknummers te schrijven en dat is gelukt. Een must see voor fans van Nickelback, Alter Bridge en 3 Doors Down.

Dit is het enige concert wat Jonas & the Massive Attraction in Nederland gaat geven, dus zorg dat je erbij bent. Deze band staat op het punt om ook in Europa groot te worden en dit concert is een buitenkans om ze nu nog in een relatief kleine locatie te gaan zien. De Bosuil is er trots op om dit te kunnen presenteren!

http://jonasandthemassiveattraction.com

www.debosuil.nl

Geef hier uw commentaar