De Roots Fabriek presenteert Ethan Johns w. The Black Eyed Dogs @ Q-Factory

Ethan Johns is een begenadigd songwriter, maar bovenal bekend als producer van o.a. Ryan Adams, The Staves, White Denim en grote namen als Paul McCartney en Tom Jones. Als zoon van de legendarische producer Glyn Johns (produceerde o.a. Eric Clapton, Eagles, Rolling Stones en Led Zeppelin) is muziek hem met de paplepel ingegoten.
Ethan Johns 1Johns bracht pas in 2013 zijn eerste solo-album uit, maar timmert als producer al ruim vijfentwintig jaar aan de weg. Dit najaar bracht hij zijn derde album ‘Anamnesis’ (2018) uit met The Black Eyed Dogs; wederom een echte country-parel net als diens voorgangers. Een authentieke, organische Americana-plaat met sommige nummers die ruim acht minuten duren, drie nummers die heel Beatle-esque als één geheel in elkaar overlopen en nummers met meeslepende verhalen en thema’s.

Op 22 Maart kun je deze muzikale duizendpoot live in de Q-Factory komen bewonderen.


Datum: Vrijdag 22 maart
Deur Open: 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur
Tickets: € 16,10* (klik HIER voor online tickets)
* Ticketprijs inclusief servicekosten en betalingskosten

Q-Factory
Atlantisplein 1
Amsterdam

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: