EXTRA SHOW!!!! Church of Cash – Supp. Act Corvin Silvester – @ De Kroepoekfabriek

Church of Cash, ‘s werelds beste Johnny Cash tributeband, komt terug naar De Kroepoekfabriek. Omdat de show van zaterdag 30 maart alle records brak en in no-time uitverkocht was, is er donderdag 21 maart een EXTRA concert ingepland!
Voor degenen die in 2017 en voor het optreden van zaterdag 30 Maartt achter het net visten dé gelegenheid om de band nu toch te kunnen te bewonderen.

Church Of Cash2Church of Cash werd opgericht in Honolulu, Hawaï, in 2010 door Jay Kalk. Na eerder Azië, Amerika, Honolulu én De Kroepoekfabriek met veel succes veroverd te hebben, keren de heren terug naar Vlaardingen. Velen zijn geroepen, maar weinigen zijn uitverkoren om ‘The Man In Black’ te mogen vertolken. De band heeft zo’n 130 nummers in hun repertoire zitten en schakelt moeiteloos tussen de rebellie van Folsom Prison Blues en San Quentin, de rockabilly in de tijd van Sun Recordings en het vuur en de broosheid uit de comeback-albums van de American Recordings-reeks. Zeker een aanrader dus!

Tijdens de extra show van Church of Cash @ De Kroepoekfabriek, aanstaande donderdag 21 maart, zal Corvin Silvester ons podium betreden. Corvin Silvester zijn stijl is te omschrijven als ‘Akoestisch Americana’, een heerlijke warmmaker voor de Church of Cash. Corvin Silverster is zanger van bands als CC Grand, Crowjane en Copperhead County. Deze keer brengt Vlaardinger echter zij akoestische gitaar mee het podium op van De Kroepoekfabriek.

19509193038_13699c2dc0_oVoorverkoop:  € 14,50 (klik HIER voor on-line tickets)

a/d Deur: € 18,00

Deuren Open: 19:30 uur

Aanvang: 20:00 uur

– Bij De KF parkeer je altijd gratis en pal voor de deur!
– De KF is pin-only aan de bar.
– Raboleden krijgen 50% korting op hun ticket!
– Ook Rabokorting of een andere korting pakken? Check de voorwaarden HIER.

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: