Rosmalen popelt om een feestje te bouwen, koop je kaarten NU!

Zaterdag 06 November 2021 a.s. vindt de King Bee Music Blues Night plaats in Partycentrum De Kentering aan de Dorpsstraat van Rosmalen. Deze avond a.k.a. festival is al sinds jaar en dag bekend onder de naam Rosblues en wordt georganiseerd door King Bee Music in samenwerking met Stichting Rosblues.

In 2020 vierde King Bee Music Agency, jarenlang verantwoordelijk voor de line up van Rosblues, haar 20-jarig bestaan. Dit wordt gevierd – zij het met een jaar vertraging door de wereldwijde pandemie – in Partycentrum De Kentering in Rosmalen. De artiesten die zullen optreden zijn achtereenvolgens:

SUGAR QUEEN (USA/NL)
KAI STRAUSS & THE ELECTRIC BLUES ALL STARS (DE)
KAT RIGGINS (USA/NL)

SUGAR QUEEN & THE STRAIGHT BLUES BAND – 19:30 uur
597A5494-BorderMakerDe Sugar Queen & the Straight Blues Band is een Nederlandse bluesband met de Amerikaanse Michele Denise als frontvrouw. De band brengt een breed palet aan emoties en blues stijlen, waarbij verloren liefdes, onrecht, successen en mislukkingen de revue passeren. Met een kersvers nieuw album (ook verkrijgbaar op deze avond!) – ‘Better Days’ – op zak toeren Michele Denise en haar band door Europa. Bent u klaar voor potje down straight blues?

KAI STRAUSS & THE ELECTRIC BLUES ALL STARS – 21:00 uur
kai straussDe Duitse zanger en bluesgitarist Kai Strauss – geen onbekende bij de bluesfanaat -wordt tegenwoordig als één van de grote namen van de Europese blues scène beschouwd. Kai Strauss’ speelstijl wordt beïnvloed door o.a. BB King, Buddy Guy en Jimmy Rogers. Van 1995 tot 2010 toerde hij met de door hem opgerichte The Bluescasters als backing band voor zanger/bluesharpist Memo Gonzalez door Europa. Vanaf 2014 wordt hij frontman van zijn eigen band Kai Strauss & The Electric Blues All Stars. Niet zonder succes want in 2016, 2017 en 2018 wint Strauss de Duitse blues awards. De liefhebbers van de echte Chicago blues gaan in Rosmalen genieten van een meer dan uitstekende band!

KAT RIGGINS – 22:30 uur
30847467588_908a700a2b_oAl jong werd Kat aangetrokken door de rokerige, gruizige klanken van artiesten als Bessie Smith, Sam Cooke, Nina Simone, Tina Turner, Denise LaSalle, Etta James, Ray Charles, Koko Taylor, Janis Joplin en de lijst gaat maar door. Ze groeide als vocaliste door te zingen in lokale programma’s, kerk evenementen en familiefeesten met haar zus en neven. Op de leeftijd van 23 jaar kwam Kat in aanraking met jazz en blues en deed ze een optreden in een kleine club in Sunny Isles Beach, Florida onder begeleiding van slechts een pianist. Sindsdien heeft ze een kleine vijftal albums uitgebracht – de laatste ‘Cry Out’ dateert van 2020 – en reist ze over de hele wereld om haar versie van de blues te verkondigen.

Partycentrum De Kentering
Dorpsstraat 54
5241 ED Rosmalen

Deuren Open: 18:45 uur

Kaarten: € 16,50 (v.v.k.) – € 20,00 (a/d kassa indien voorradig)

Kaarten zijn via online reservering beschikbaar via info@kingbeemusic.nl, maar ook bij de onderstaande voorverkoop adressen.

Tankstation Bouwman Rosmalen
Primera Rosmalen
Party Centrum de Kentering Rosmalen
Biercafé/feestzaal D’n Beer Rosmalen

Natuurlijk is de Rosblues camping weer beschikbaar, wilt u daar gebruik van maken geef dat dan even aan bij uw reservering.

[Vergeet NIET uw QR code of Testbewijs!]

ROSBLUES_FLYER_2021_mét tijd

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: