VERWACHT – Solo, stripped down en naked muziek @ Naked Song Festival 25 Juni

Ook dit jaar vindt in het geweldige Muziekgebouw in Eindhoven het Naked Song Festival plaats. Op 25 juni a.s. kunnen we genieten van “solo, stripped down en naked” muziek. Lekker puur en authentiek.
Elk jaar maken 20 tot 25 singer-songwriters binnen de indie-folk en rauwe americana, hun opwachting op één van de zes podia. In de line-up is veel aandacht voor upcoming talent en uiteraard ontbreken ook dit jaar de grote, populaire namen niet.
Muziekgebouw Eindhoven boekt in samenwerking met Greenhouse Talent, de Effenaar en Ad van Meurs jaarlijks het beste op singer-songwritergebied.
douwe-bob-300x300
De line-up bestaat uit Lucinda Williams, Damien Jurado, Douwe Bob & Strijkkwartet, Sun Kil Moon, Alex Vargas, Emma Bale, Luka Bloom, Carter Sampson, Mick Flannery, Luke Winslow-King, Black Oak, Iris Penning, Hein Cooper, The Deslondes, Willy Tea Taylor, Dana Sipos, Max Meser, Dan Owen, Jeangu Macrooy en Three Imaginary Boys. Met de drie laatste namen van Loney Dear, Max Jury en Mr. Guy Fox is de line-up dinsdag 14 Juni gecompleteerd.
Lucinda-Williams-300x300 (1)
Lucinda Williams zien we hier zonder band en poespas en opereert voor de gelegenheid als duo. Douwe Bob daarentegen komt juist met een strijkkwartet en ook Sun Kil Moon treedt aan met band. Witte soul is er van Alex Vargas. Oude bekende Luke Winslow-King zal ons amuseren met zijn traditionele Americana.
16275013500_04e394a481_o
Authentieke folk brengt Dana Sipos Trio en er is blues 2.0 van The Deslondes en Dan Owen. Ach en zo kun je nog wel even doorgaan. Naked Song is een heerlijk en eerlijk festival in een prima entourage.
18086249800_749ae4562d_o
Een muzikaal voorproefje van het festival krijg je op de NakedSong festival-sampler van de 3voor12 luisterpaal.

Er zijn nog tickets beschikbaar die zijn verkrijgbaar via www.muziekgebouweindhoven.nl en kosten € 35,– .

blokken schema Naked Song 2016

Geef hier uw commentaar