Win!

Deze actie is beëindigd!

In samenwerking met BIBELOT – hét poppodium van Zuidwest Nederland – mag The Blues Alone? 4x 2 gratis tickets weggeven! Wil je kans maken op deze gratis toegangskaarten voor de concerten van Jo Harman op 23 januari 2015 en Ian Siegal & Band op 7 maart 2015, doe dan het volgende:

# stuur een email naar thebluesalone@gmail.com
# doe dit o.v.v. ‘ticketactie Jo Harman’ of ‘ticketactie Ian Siegal’
# zet in de mail: je naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer
# DAT IS ALLES!

Je mag voor beide concerten 1x meedoen. Inzenden vóór 08-01-2015. Alleen de winnaars krijgen schriftelijk bericht. Medewerkers van TBA? en Bibelot zijn van deelname uitgesloten. Succes!

Jo Harman ‘Female Vocalist of the Year 2014’ at the British Blues Awards.

Jo Harman bracht in 2012 onafhankelijk haar debuutalbum Dirt on My Tongue uit in haar thuisland Engeland. Platenmaatschappij V2 ontdekte haar en zorgde dat het album in de Nederlandse en Belgische winkels kwam te liggen. Vergelijkingen werden al snel gemaakt met Joss Stone, Eva Cassidy, Amy Winehouse en Dana Fuchs. Maar muziekrecensenten wezen unaniem op de eigenheid van Jo Harmans stem en liedjes. De plaat kreeg lovende recensies en een Nederlandse fanschare begon te groeien, zeker na live optredens in Nederland. Zie hier het TBA? review: Jo Harman is cool, Jo Harman is hot.

Inmiddels heeft Jo Harman in samenwerking met de BBC de plaat Live at the Royal Albert Hall uitgebracht. Het gaat de blonde zangeres sowieso voor de wind: ze won in eigen land de prestigieuze BBA Award in de categorie Female Vocalist of the Year. En voor 2015 staan al weer meer dan vijftig optredens in heel Europa in haar agenda. Een van die shows is dus in Nederland: op 23 januari in Bibelot! Lees ook: Groeibriljant met ambities – interview met Jo Harman.

Ian Siegal ‘Best Bluesalbum of the Year 2014’ at TBA? The Best Alone!

De Britse bluesmuzikant Ian Siegal heeft nog maar net zijn Roots To The Core Tour met de Amerikaan Jimbo Methus afgerond, en een nieuwe tour staat alweer op stapel. Nu weer met band met daarin o.a. de Nederlanders Dusty, Raphael en Danny. Hiermee nam hij eerder in 2014 ook een live album op in Amsterdam dat op 9 maart a.s. uit zal komen (als double-disc vinyl album). Van de 10 songs op deze plaat zijn er 4 nooit eerder opgenomen en uitgebracht.

The Blues Alone? volgt Ian Siegal al jaren op de voet en beschouwd hem – evenals zijn grote en trouwe aanhang – als één van de beste bluesartiesten van dit moment. In de recente eindejaar lijstjes werd het album ‘Man & Guitar’ verkozen tot beste bluesalbum van 2014. Leuke bijkomstigheid is dat de hoesfotografie van Man & Guitar werd gedaan door TBA?-fotograaf José Gallois. Lees en bekijk hier het interview en de vele fotoverslagen die wij de afgelopen jaren van Ian Siegal concerten maakten.

2015 SHOWS IAN SIEGAL BAND THE NETHERLANDS/BELGIUM 
Thu, 5 March 2015: Kroepoekfabriek Vlaardingen [reserveer bij The Lock Keepers]
Fri, 6 March 2015: Gigant Apeldoorn
Sat, 7 March 2015: Bibelot Dordrecht
Sun, 8 March 2015: De BosuilWeert
Wed, 11 March 2015: Tivoli De Helling Utrecht
Thu, 12 March 2015: Metropool Hengelo
Fri, 13 March 2015: Ancienne Belgique theatre Brussel
Sat, 14 March 2015: Ancienne Belgique theatre Brussel
Sun, 15 March 2015: Poppodium P3 Purmerend

2015 SHOWS JO HARMAN THE NETHERLANDS
Fri. 23rd January 2015: Bibelot Dordrecht

Please check back for updates, more shows being added constantly.
Many shows also now booking 2015. Please check with venues before travelling.
Thanks! [photo’s: José Gallois (c) TBA?].

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: