Rhythm & Blues Night @ Oosterpoort: R&B in beeld!

Op zaterdag 3 mei 2014 vond het Rhythm & Blues Night plaats in De Oosterpoort in Groningen. En The Blues Alone? Online Magazine was er uiteraard ook bij. Lees hier het verslag van Ria Pronk met foto’s van Gerrie van Barneveld:  “R&B in en uit alle hoeken“.  Maar onze ‘master-photographer’ José Gallois was ook van de partij. Hieronder kun je dan ook een samenvatting zien van de plaatjes die hij heeft geschoten. R&B in beeld zonder woorden. Achtereenvolgens zijn te zien: Band of Heathens, Coco Montoya, Jonny Lang, Sarah Lee Guthrie & Johnny Irion,  Tedeschi Trucks Band,  J.J.Grey & Mofro,  Pokey Lafarge,  Patrick Sweany & Band,  Big Sugar en  Claude Hay. Voor het hele fotoalbum van José Gallois klik op deze link !!

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: