TEXAS TRIO ZZ TOP GAAT HMH LATEN SHAKEN

De karakteristieke Amerikanen met hun decimeters lange baarden, zonnebrillen, trenchcoats, bijzondere gitaren en rijlaarzen zijn ook na hun ruim 40 jarige bestaan nog lang niet uitgespeeld. Dit hebben ze afgelopen zomer overduidelijk bewezen met hun knallende show op Bospop.  Komend jaar staat het Texaanse rocktrio op de planken van de Heineken Music Hall om het publiek weer op te zwepen met hun klassieke hits als Gimme all your Lovin, La Grange, Tusk, Sharp Dressed Man en Legs. Dat belooft een dampend concert te worden! Op 6 oktober 2013 is de collectie ‘ZZ Top: The Complete Studio Albums (1970 – 1990)’ verschenen waarop de eerste tien studioalbums van de band zijn verzameld. Inclusief de originele mixen van ‘ZZ Top’s First Album’, ‘Rio Grande Mud’ en ‘Tejas’. De mannen zijn erg blij met dit compilatie album: “We’re gratified that the albums from the first 20 years of the band are made available in this set. We’re especially delighted to note the restoration of ‘ZZ Top’s First Album’, ‘Rio Grande Mud’ and ‘Tejas’ has been incorporated; it’s good to have been made whole again on a certain level.” De support act de Ben Miller Band is een one-of-a-kind trio dat de hectische energie van Bluegrass, de ziel van de delta blues en het spookachtige feest van Appalachian mountain muziek combineert. Een uniek en modern geluid!

[button color=blue size=big alignment=center rel=1 openin=newwindow url=”http://www.heineken-music-hall.nl/agenda/zz-top1″]Koop hier je tickets[/button]

tbazztoplive

%d bloggers like this: