Openingsavond Ribs & Blues gevuld met allemaal ‘classic’ wereldhits: 10CC, Level42 en DeWolff

De openingsavond van Ribs & Blues zal zaterdag 18 mei gevuld zijn met allemaal ‘classic’ wereldhits!

Met de komst van de legendarische bands 10cc, Level 42 en het Limburgse trio DeWolff zal de 10cczaterdagavond gegarandeerd een feest der herkenning worden. Status Quo in 2012 en Golden Earring/ Caro Emerald in 2011 waren goed voor uitverkochte bruisende shows op de zaterdag. Classic doet het goed en die lijn zetten we door.

10cc komt speciaal vanuit Helsinki naar Raalte voor een exclusieve show. Graham Gouldman en zijn mannen spelen over de hele wereld hun tijdloze repertoire met klassiekers als ‘Wallstreet Shuffle’, ‘Dreadlock Holiday’ en natuurlijk de monsterhit ‘I’m not in love’.

level42Level 42: De formatie rondom superbassist Mark King en toetsenist Mike Lindup kende haar grootste succes in de jaren ’80. Toch is de unieke jazz-funk sound van de groep onverminderd populair gebleven. Bijna iedereen die het hoort kent Level 42, zo genadeloos pakkend zijn de songs van deze Britse popiconen. Bijvoorbeeld ‘Running in the Family’, ‘Love Games’, ‘Lessons In Love’, ‘It’s Over’ en ‘To Be With You Again’ om maar een paar hits te noemen.

DeWolff: Het uit Limburg afkomstige rocktrio DeWolff is schatplichtig aan Robert Plant en Jimmy Page, maar ook aan Pink Floyd en Deep Purple. De band etaleert de liefde voor psychedelische blues- en hardrock live op zijn best. En met succes, DeWolff is onlangs genomineerd voor een Edison.

DeWolff

Kaarten voor de openingsavond 18 mei, kosten in de voorverkoop €17,50 en aan de kassa €22,50. Zondag 19 mei en maandag 20 mei zijn traditiegetrouw weer vrij toegankelijk.

[button link=”https://shop.ticketscript.com/channel/web2/start-order/rid/A42J95G6/language/nl” size=”large” color=”aqua” text=”dark”]Koop nu je kaartjes voor 18 mei !![/button]

a1_zat18mei

%d bloggers like this: