Live At Legends van Buddy Guy komt uit op 18 december a.s.

 

Na zijn laatste studio album ‘Living Proof‘ uit 2010 werd het stil rond Buddy Guy’s muzikale publicaties. Maar op 18 december 2012 brengt hij Live at Legends uit met live opnames uit zijn Legends Blues Club in Chicago, opgenomen in januari 2010. Het nieuwe album bevat een aantal van Buddy Guy’s  live favorieten waaronder twee bijzondere medleys: John Lee Hooker s Boom Boom naar Cream’s Strange Brew; en Jimi Hendrix s Voodoo Child naar Cream’s Sunshine of Your Love. In aanvulling op deze live opnames bevat Live at Legends drie -nog niet eerder uitgebrachte- studio-opnames uit de opname-sessies van Guy s geprezen Living Proof album: Polka Dot Love, Coming For You en Country Boy.

In zijn -al meer dan 50 jaar durende- carriere heeft hij al meer dat 50 abums uitgebracht en 28 Blues Music Awards (formerly W. C. Handy Awards), 6 Grammy Awards, Rock and Roll Hall of Fame induction, de eerste jaarlijkse Great Performer of Illinois Award en Billboard Music Awards ontvangen voor zijn muzikaal onderscheidend vermogen. En op 26 december a.s. is hij verkozen om de 2012 Kennedy Center Honors te ontvangen naast Dustin Hoffman, David Letterman, Natalia Makaron en Led Zeppelin.

Tracklist
1. Intro
2. Best Damn Fool
3. Mannish Boy
4. I Just Want To Make Love To You
5. Skin Deep
6. Damn Right I Got The Blues
7. Boom Boom/Strange Brew
8. Voodoo Chile/Sunshine Of Your Love
9. Polka Dot Love
10. Coming For You
11. Country Boy

3 thoughts on “Live At Legends van Buddy Guy komt uit op 18 december a.s.”

  1. Kan niet wachten… maar Legends is (nog) niet gesloten hoor. Er zijn zelfs nieuwe concerten voor januari 2013 in de vvk gegaan..

    1. De opnames voor deze CD zijn gemaakt in de originele locatie van de Legends Blues Club. Daarna zijn ze verhuisd naar een andere locatie. Maar je hebt gelijk, het staat verwarrend in de tekst. Ik heb t inmiddels veranderd. Tnxs 🙂

Comments are closed.

%d bloggers like this: