24Pesos op 12 september in Paradiso

Dit concert gaat NIEt door vanwege het feit dat de PvdA Paradiso heeft afgehuurd om de verkiezingsuitslag te vieren.

Vette rootsmuziek!

Ze klinken alsof ze uit het zuiden van de Verenigde Staten komen, maar 24Pesos is een kwartet uit Londen en momenteel een van de snelst in populariteit groeiende blues ’n’ roots bands van Engeland. Ze stonden al op vermaarde bluesfestivals als Colne en Maryport en waren recentelijk te gast bij de Paul Jones Show (BBC Radio 2). Ook in Nederland en Belgie hebben ze al menig (blues)festival bezocht (BluesPeer, Waterpop). Vorig jaar verscheen het tweede album ‘Busted Broken and Blue’. 

Hun invloeden variëren van The Meters, Ray Charles en James Brown tot Freddie King, Howlin’ Wolf en zelfs The Roots. De afzonderlijke bandleden werkten samen met artiesten als Peewee Ellis, Fred Wesley, Jocelyn Brown, Geno Washington, Marcus Malone, Imelda May, Paul McCartney en Paloma Faith. De vette solo’s van Moz Gamble op de B3 Hammond spetteren ervan af, de ongepolijste passie van Julien Burdock op zijn dobro-National en de strakke rythmes van Silas Maitland op de bas en Mike Connolly op drums maken de optredens van 24Pesos altijd tot een feestje.

TICKETACTIE (GECANCELLED)

.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: