Oproep: Muziekvriend(in) worden met Nicolette, José, Bert, Hen, Arjan en Giel?

Nee, wij lopen de vloer ook niet bij elkaar plat en sommige van ons zien elkaar zelden. Maar we hebben één ding gemeen: We zijn gek van (live)muziek en fotograferen of schrijven er graag over. En we doen deze onbezoldigde bijbaan zelfstandig maar altijd in overleg met de TBA? eindredactie.

 

Creatieve schrijver (m/v)  gezocht!

Fotografen hebben we nu voldoende maar we zoeken nog wel een enthousiasteling met een swingende pen, bij voorkeur in de regio Noord-/midden Nederland.
Jij mag zelf aangeven welke concerten je wilt bezoeken en ook de inhoud van je verslag mag je zelf bepalen. Zolang het maar past in de filosofie van The Blues Alone?.

Wij zoeken: een creatief en zelfstandig persoon (m/v) die – net zoals wij – gek is van kwaliteitsmuziek en zijn/haar vrije tijd vult met het bezoeken van concerten, luisteren naar cd’s en dvd’s en het schrijven hierover. Een opleiding schrijven of journalistiek is meegenomen maar enigszins aantoonbare ervaring met schrijven over muziek vinden wij al voldoende. Klim in je pen en mail ons: info@thebluesalone.nl

%d bloggers like this: