Sterke internationale bezetting Speedfest 2011

door Hen Metsemakers

Alweer de 6e editie van dit ‘stevige’ festival staat gepland voor 10 december a.s. Vorig jaar was deze happening met internationale line-up goed voor een uitverkocht Klokgebouw in Eindhoven. En terecht, zeker voor de liefhebbers van het genre heavy blues, metal en rock & roll een gebeuren om met plezier aan deel te nemen.

Zelf was ik vorig jaar voor het eerst hier aanwezig en zag een uiterst professionele organisatie van dit festival. Het is voorzien van alle gemakken om de dag perfect door te komen. Genoeg drank, flinke variatie aan voedingssupplementen, goed geluid & licht, en waar het hier natuurlijk om draait, stevige bands die zich hier duidelijk thuis voelen en dat goed laten horen.

Met namen uit Australië, Amerika en jaja, zelfs België kun je best spreken van internationale invulling hiervan. Een kleine greep: een legende als The Sonics, Phantom Rockers en niet te vergeten slotact Danko Jones zullen de 3 verschillende podia in de oude Philips fabriekshallen betreden.

De organisatie van dit festival is in handen van de Eindhovense R&R helden Peter Pan Speedrock die uiteraard ook elk jaar van de partij zijn en hem flink van katoen geven.

Voor de volledige setup van de optredende bands: http://www.speedfest.nl/line-up/nl/

Voorverkoop: http://www.speedfest.nl/tickets/nl/

Tags

Geef hier uw commentaar