15-10 The Moke: Till Death Do Us Part

Zaterdag 15 oktober a.s. in de Grote Zaal van Theater De Naald in Naaldwijk

Liefde en dood, vriendschap en verlies. De Amsterdamse rockgroep Moke wijdt een theatershow aan de onderwerpen die ons allemaal na aan het hart liggen. Een dierbaar liefdeslied, een vrolijke ode aan het geluk of een droeve ballade over dingen die voorbij gaan. Moke doet een royale greep uit de onaantastbare popklassiekers en vergeten juweeltjes gewijd aan de belangrijkste inspiratiebron: het leven zelf.


Na welverdiende awards, buitenlandse tours en festivaloptredens is de tijd aangebroken voor muzikale verdieping. Moke verruimt de horizon buiten de robuuste rock waarin ze excelleren. Diversiteit is het sleutelwoord, onverwachte instrumenten en combinaties duiken op in een spannend decor van film- en lichtbeelden, onder regie van Titus Tiel Groenestege (Orkater, NUHR, Wende). Moke haalt louter hoogtepunten naar boven: Brel, Springsteen, Elvis, U2. En natuurlijk ontbreekt een greep uit eigen repertoire niet. Vrienden door dik en dun, bij elkaar voor altijd: ‘Till Death Do Us Part’.

“We doen wat we het beste kunnen,” zegt Felix nuchter. “Een goed lied spelen. In het theater willen we iets nieuws doen, niet alleen maar zachte versies van de muziek die we altijd al spelen.” Lees hier het hele interview met Moke over hun nieuwe theaterprogramma Till Death Do Us Part.

Datum:       zaterdag 15 oktober ’11
Aanvang:  20.15 uur
Prijzen:     normaal € 23,50/ CJP € 22,50;  Bestel uw kaartjes bij Westlandtheater De Naald
Website: www.mokemusic.com
.

Tags

Geef hier uw commentaar