Dana Fuchs in Live uit Lloyds

Luister de uitzending terug van Live uit Lloyds van maandagmiddag 16 mei jl.

Dana Fuchs in Live uit Lloyd by rtvrijnmond

Dana Fuchs in Live uit Lloyd

16 mei 2011

Op haar negentiende belandt Dana Fuchs in het bluescircuit van New York waar ze aan haar reputatie sleutelt. Dat werkt, want inmiddels – zo’n tien jaar later – tourt deze prachtige zangeres de wereld rond met haar Dana Fuchs Band. Waar Fuchs precies voor staat? Soul en rock, maar dan met een paar flinke ballen!

 

Dana Fuchs probeert overigens niet de volgende blonde soulzangeres te zijn. Zij wil veel meer, stort zich vol overgave op de blues, wil hard rocken als Robert Plant lang geleden deed, citeert samen met gitarist/producer Jon Diamond Creedence en schuwt evenmin een countrybasis. We want more!

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: