07/08-10 VIJF LAATSTE NIEUWE NAMEN VAN BOSPOP 2011

Met de laatste vijf bevestigingen voor Bospop 2011 is het programma nu compleet. Zowel Popa Chubby, The Juke Joints, Vanderbuyst, Harry & De Gebroeëke Zwiêgelkes als The 101’s maken naast de 32 reeds bevestigde bands deel uit van de line-up van Bospop. Bospop 2011 vindt plaats op 8, 9 en 10 juli op Evenemententerrein Weert Noord. De kaartverkoop voor Bospop 2011 is reeds begonnen. Popa Chubby is geboren in de Bronx, als zoon van een snoepwinkelier. Op zijn dertiende begon hij te drummen, maar schakelde een jaar later al over naar de gitaar, om deze nooit meer de rug toe te keren. Zijn muziekstijl is sterk beïnvloed door onder andere Willie Dixon. 2008 stond voor de Zeelandse bluesformatie The Juke Joints in het teken van het 25-jarig jubileum, met vele optredens en een nieuwe DVD. In 2010 verscheen het laatste album getiteld ‘Going to Chicago’ en dit jaar staan Peter Kempe, Michel ‘Boogie Mike’, Sonny Boy vd Broek en Derk Korpershoek welverdiend op Bospop. Ook Vanderbuyst heeft een plekje gekregen in de muzikale programmering van Bospop 2011. Hardrock uit de jaren ’70 en ’80, classic rock en een vleugje new wave, dat zijn de geluiden die Vanderbuyst hoog in het vaandel heeft staan, ouderwetse hardrock met veel gitaar. Dat zal het trio ook laten zien in Weert. Tot slot maken lokale feestband Harry & De Gebroeëke Zwiêgelkes en openingsband The 101’s het programma voor Bospop 2011 helemaal compleet. Want zonder feestmuziek en onvervalste punkrock geen festival natuurlijk!

Stichting Bospop en Mojo Concerts presenteren: BOSPOP 2011

Vrijdag 8 juli: Joe Cocker, Journey, The Faces featuring Mick Hucknall, Texas, Foreigner, The Answer, Rivals Sons, Gianna Nanini, Yasmin, The Resistance Plot en The 101’s

Zaterdag 9 juli: Anouk, Roxette, Ringo Starr And His All Starr Band, Brian Setzer’s Rockabilly Riot, Roger Hodgson & Band, Gregg Allman Band, KT Tunstall, Ultimate Eagles, Serena Pryne, Coldplace, The BossHoss, The Dirty Denims en Harry & De Gebroeëke Zwiêgelkes

Zondag 10 juli: Dream Theater, Black Country Communion featuring Joe Bonamassa, Thin Lizzy, Riverside, Triggerfinger, Walter Trout, Jimmy Barnes, Philip Sayce, Popa Chubby, The Juke Joints, Stefan Schill, Malina Moye en Vanderbuyst

Evenemententerrein Weert Noord, Weert
Entree 3-dagenkaart: € 150,- (excl. servicekosten)
Entree dagkaart: € 75,- (excl. servicekosten)
Aanvang vrijdag 8 juli: 13.00 uur / Deuren open vrijdag 8 juli: 12.00 uur
Aanvang zaterdag 9 en zondag 10 juli: 11.45 uur / Deuren open zaterdag 9 en zondag 10 juli: 11.00 uur

Kaartverkoop voor Bospop 2011 is reeds begonnen via: : http://www.bospop.nl

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: