Pangea @ Pax: The Whole World

Tekst en Foto’s: Ramonda Vermeer; Zaterdag 23 april, Pax te Naaldwijk, tijdstip: 22.30

Pangea is een band uit Rotterdam die zich zaterdag 23 april goed introduceerde in het Westland. De band bestaat uit toetsenist Remco, drummer Peter, bassist Spiros, nieuwe gitarist Barry en zanger Alex. De naam van de band komt fantastisch tot zijn recht, omdat de bandleden bij het ontstaan van de band allemaal in verschillende landen woonden. Ze studeerden samen aan de Erasmus Universiteit en zijn zo bij elkaar gekomen. De kracht van Pangea zit vooral in de simpele en vlotte structuur van de nummers.

Zaterdag stonden The Saturday Suns in het voorprogramma van Pangea. Dit was een gezellig begin van de avond. Rond half elf kwamen de bandleden van Pangea het podium op en gaven het optreden een prachtige start door te beginnen met het nummer ‘Who are you?’, die nummer 1 heeft gestaan in de Dutch Indie Chart. Het is een krachtig en al  bekend nummer onder het publiek waardoor de stemming er al goed in zat. De show werd afgesloten met het nieuwe nummer van de mannen. Het nummer sloeg goed aan en het publiek gaf na afloop een overweldigend applaus.

Binnenkort staan ze weer in de studio om een nieuwe cd op te nemen. Hun -in 2008 opgenomen- oude cd “Global Warning” is hier gratis te downloaden. Meer informatie over deze veelbelovende band is te lezen op  thisispangea.com

Ziehier het fotoverslag:

 http://concertphotos.thebluesalone.nl/#193

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: