DijkRock Festival verwelkomt The Delta Saints en Dany Lademacher @ – Maasdijk 2 Juli a.s.!!!

DijkRock Festival Maasdijk viert lustrum!

Op zaterdag 2 juli 2016 vindt alweer voor de 5e maal het gratis toegankelijke DijkRock Festival Maasdijk plaats. DijkRock, Nolweg 10 in Maasdijk (in de achtertuin van de Muziekzolder), heeft inmiddels naam gemaakt als het kleinste gezelligste rockfestival van Nederland! Waarbij vooral aanstormend talent maar ook tevens gevestigde namen uit de regio elkaar afwisselen!

DijkRock vindt dit jaar voor de 5e maal plaats; het is de organisatie ook dit jaar gelukt om headliners van formaat binnen te halen.

Herman Brood is niet meer, maar zijn muziek leeft voort. Onder de leiding van gitarist Dany Lademacher is de band The Wild Romance weer opgestart en komt men met volle kracht terug op het podium.
Dijkrock Wild Romance
Met een repertoire waarin alle grote hits van Herman Brood en His Wild Romance voorbij zullen komen gaat dit jaar het dak eraf!! Denk aan ‘Saturday Night’, ‘Never be Clever’ en ‘Rock ‘n Roll Junkie’. 40 jaar Rock ‘n Roll die je ouderwets bij de keel grijpt!

Verder zullen de Westlandse bands The Stone Policy, Try Oud en Rise of the Wood ook op het podium staan van het DijkRock Festival Maasdijk.
Dijkrock Rise of the Wood
Maar dat is nog niet alles!! De Amerikaanse band The Delta Saints komen ook naar het idyllische Maasdijk!
Dijkrock Delta Saints

“We blijven een festival dat regionaal talent promoot, maar in de 5e editie pakken we extra uit! En dat doen we dan maar gelijk goed met de eerste buitenlandse band ooit op DijkRock!” zegt programmeur John Voogt hierover. Ook zal er tijdens deze editie weer een samenwerking zijn met MuziekCentrum Westland. Medewerkers van de stichting MCW zullen tussen de acts op het hoofdpodium door, geheel zelfstandig een eigen semi-akoestische B-stage programmeren.

Dijkrock Festival is een gratis muziekfestival; het DijkRock Festival verwelkomt niet alleen muziekliefhebbers maar het hele gezin is welkom op het festivalterrein want voor de kindjes is ook een springkussen aanwezig en en zij kunnen zich ook laten schminken.

Dijkrock Festival is dus voor jong en oud!!

Dijkrock Maasdijk is te bereiken met auto, bus of fiets, er is voldoende parkeergelegenheid.
Via de A20, afslag Maasdijk, volg de N220, parkeren Honderdland.

Voor meer info kijk op DijkRock Facebook website
Dijkrock Affiche

Geef hier uw commentaar