Southside Johnny: New Jersey Rocker weer in Paradiso op 26 april

Southside Johnny en zijn band the Asbury Jukes spelen een doorleefde mix van rock, soul en blues, mét blazers. Southside Johnny komt net als Bruce Springsteen en Jon Bon Jovi uit de Amerikaanse staat New Jersey. De wetten van de kosmos lieten echter niet toe dat meer dan twee rockers uit New Jersey het tot wereldfaam brachten, wat Springsteen en Bon Jovi er niet van weerhield in ieder geval zelf groot fan te zijn van hun vriend ‘Southside’ Johnny Lyon. Bruce Springsteen werkte vaak en graag samen met hem en Jon Bon Jovi noemt hem zelfs de reden waarom hij is gaan zingen. Het Amsterdamse Paradiso ontvangt Southside Johnny &  The Asbury Jukes aanstaande vrijdag 26 april om met zijn songs weer venijnig uit te haen en met hart en ziel te zingen, en dat is precies wat we willen horen.

Voorprogramma: Daniel Norgren

HOOFDPROGRAMMA 20.30 UUR ; VOORPROGRAMMA 19.30 UUR ; ZAAL OPEN 19.00 UUR
.
ENTREE 24,50 excl. lidmaatschap (3,50 p.m. / 25,- p.j.)

Geef hier uw commentaar