BIG WILL & THE BLUESMEN Live At Parkhotel Den Haag op 26 april

Op 26 april 2013 speelt BIG WILL & THE BLUESMEN in Parkhotel Blues, Parkhotel Den Haag, Molenstraat 53, Den Haag. Zaal open: 20.00 uur,  met van 20.30 tot 22.30. Foto van Arjan Vermeerbig-will-and-the-bluesmen-260413

Bij Big Will & The Bluesmen heeft de harmonica (blues harp) een prominente plaats naast de slide guitar. En dat alles om de juiste en authentieke blues atmosfeer te creeren. Sluit je ogen en waan je zelf in de  Mississippi Delta, in het moeras op een hete en zompige avond, een fles Jack Daniels onder je riem, het leven hard en medogenloos.

De band van Big Will laat aich inspireren door: Son House, Robert Johnson, Junior Wells, Muddy Waters en John Lee Hooker.

Riverside Jr. – Guitar and Vocals
Wil van der Ende – Blues Harp
Henk Wessels – Bass and Upright Bass
Wil van Dijk – Drums

Let op: Gratis entree en voor een hapje wordt gezorgd.

Tags

Geef hier uw commentaar