Blues Promotion Dongen presents Stef Paglia Band, koop die tickets NU!

Stef Paglia is geen onbekende meer bij het bluespubliek. Zijn bekendheid verdiende hij bij de Belgische The Bluesbones, en ook plugde hij wel eens in bij The Phil Bee Band. Sinds enkele jaren staat hij op eigen benen, en heeft hij met zijn vier mans formatie zich dermate ontwikkeld als een als een spannende liveband, met een overvolle agenda. Hij is geboren met het bluesvirus, daar is nog géén vaccin voor, gelukkig maar.

Stef Paglia, geïnspireerd door Stevie Ray Vaughan via zijn vader, begon op zijn 12e met gitaarspelen. Hij groeide op in Aarschot, België, en werd na zijn studie aan het conservatorium PXL-Music in Hasselt voltijds muzikant. Hij trad op met topartiesten en startte in 2017 hij zijn eigen band waarmee hij tijdens de pandemie de EP ‘Light & Darkness’ uitbrachten. Dit album werd naast Europa ook goed ontvangen in de VS.

Naast frontman Stef Paglia op gitaar en vocals kunt u Geert Schurmans op bass, Sven Bloemen op drumms, en Tom Eylenbosch op keys verwachten.

Datum: Zondag 25 Februari 2024

Zaal open: 16:00 uur
Aanvang: 16:30 uur

Locatie: Café-zaal De Gouden Leeuw St. Josephstraat 107 Dongen

Tickets: Entree € 15,00. Klik HIER

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: