Cuby’s Blues Theatertour @ Regio Rijnmond maar ook vér daarbuiten!!!

Erwin Java, Erwin Nyhoff én Sean Webster gaan de vaderlandse theaters in met een avondvullende show over de nalatenschap van Harry ‘Cuby’ Muskee.

ERWIN JAVA

Erwin Java, Erwin Nyhoff en Sean Webster spelen Cuby’s Blues en brengen daarmee een hommage aan Harry Muskee en zijn band Cuby & The Blizzards. Ze zijn niet de zoveelste tribute band, want Java was als gitarist zelf onderdeel van de band. Het langszittende lid van Cuby & The Blizzards brengt samen met een sublieme band het échte werk ten gehore.

ERWIN NYHOFF

Ongetwijfeld zal het publiek bij de theatervoorstelling Cuby’s Blues kunnen genieten van ‘Appleknockers Flophouse’ en ‘Window Of My Eyes’. Het met goud bekroonde ‘Cats Lost’ uit 2010 zal voorbij komen maar daarnaast worden er ook songs vertolkt toen Harry solo de podia beklom.

SEAN WEBSTER

Gitarist Erwin Java brengt met zijn band – inclusief blazers! – een ode aan Harry Muskee en diens band Cuby & The Blizzards. De blues-adepten weten natuurlijk dat Java zelf van 1986 tot 2011 de gitarist van de band was en met Harry ‘Cuby’ Muskee langs de Nederlandse theaters toerde.

Wanneer? Donderdag 26 okt 2023  

Waar? Stadsgehoorzaal, Schiedamseweg 51, 3134 BB Vlaardingen

Hoe laat? 20:15 uur

Prijs? € 28,50 (incl. consumptie) – Klik HIER

Niet wonend in Rijnmond, geen probleem check hier het speelschema.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: