*-* Early James *-* Woensdag 04 Okt. a.s. @ Qbus – Leiden!!!

Om van te watertanden!! Dàt is te lezen op Van Polanen Presenteert website waarin programmeur Hans van Polanen de pareltjes uit de Americana naar de Leidse Qbus weet te halen. De kop is eraf bij van Polanen presenteert Arlan Feiles was halverwege September de eerste van een nieuw seizoen sfeerverhogende optredens in de Leidse Qbus.

Woensdag 04 Oktober 2023 a.s. komt singer/songwriter Early James uit Alabama – US naar de lakenstad. De support act is Walter Rootsie & His Blue Connection, Fins met een Nederlandse frontman.

Early James komt zoals gezegd uit Alabama en komt met zijn Strange Time to Be Alive Tour naar Muziekhuis Qbus. James is een uniek talent. de man maakt eenzame blues, poppy folksongs, broeierige moordballades en romantische piano-truckerliedjes. Charmant en excentriek als een echte dichter, met een opvallend rauwe, doorleefde en soulvolle strot. Nadat multi-Grammy Award-winnaar Dan Auerbach hem hoorde, tekende hij hem onmiddellijk voor zijn indie-label Easy Eye Sound. Fijne aanrader deze Hank Williams adept!

​De avond wordt geheel in stijl afgesloten met groot Nedertalent Walter Rootsie die zich laat begeleiden door 4 fabuleus musicerende Finnen. Het resultaat is een verfrissende mix van bluegrass, folk en aanverwante stijlen.

LET OP!!! Er wordt tegenwoordig met het concert gestart om 20:30 uur.

Wanneer? Woensdag 04 Okt. 2023 20:30 – 22:30
Waar? Qbus, Middelstegracht 123, Leiden

Prijs? € 15,00 – € 16,21 incl. serv. kosten. Klik HIER 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: