Ian Siegal presents B.L.U.E.S. 03 Oktober a.s. @ LantarenVenster!!!

Photocredits Feat. Image: Katherine Hill

Een unieke show vol onvervalste bluesklassiekers! Deze voorstelling viert de geschiedenis van de blues vanaf de oorsprong en ontwikkeling in New Orleans, de reis naar het noorden tijdens de Harlem Renaissance rondom de eeuwwisseling, tot aan de top van populariteit in het platteland van het zuiden, de Mississippi Delta en de rest van de wereld. De band bestaat naast zanger en gitarist Ian Siegal (UK) uit de top van zowel de nationale en internationale blueswereld met Roel Spanjers (Luther Allison), Big Dave (The Electric Kings), Mischa den Haring (T-99) samen met Dusty én Darryl Ciggaar (The Rhythm Chiefs, Dry Riverbed Trio).

Met deze samenwerking gaat een gezamenlijke wens in vervulling om een bluesband te vormen met muziek waardoor ze allen geïnspireerd raakten. Een twintigjarige vriendschap, ontstaan door de gezamenlijke liefde voor de blues, bracht deze zes muzikanten samen om hun passie met het publiek te delen.

Ian Siegal werd opgenomen in de Britse Blues Hall of Fame, won o.a. negen keer de Britse Blues Award, drie keer de Europese Blues Award, werd meerdere keren genomineerd voor de USA Blues Music Awards en won twee keer het MOJO Blues Album van het jaar. Verwacht geen arrogante vedette die het liefst zijn zilver aan het poetsen is. Voor Siegal gaat het altijd om die volgende show, de volgende song en het volgende perfecte album.

LET OP!! Dit is een concert met UITSLUITEND zitplaatsen. Er is VRIJE stoelkeuze, dus kom op tijd! 

Line-up:
Ian Siegal – vocals, guitar
Roel Spanjers – Hammond B3 organ
Big Dave – bluesharp
Mischa den Haring – guitar
Dusty Ciggaar – bass
Darryl Ciggaar – drumms

  • Dinsdag 03 oktober 2023 a.s.
  • Locatie: LantarenVenster, Otto Reuchlinweg 996 – Rotterdam
  • Start: 20:30 uur
  • UITVERKOCHT

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: