The Cinelli Brothers 18 Februari live @ Haarlem Blues Club

Minimaal eens per maand organiseert de Haarlem Blues Club een blues evenement. U kunt hier in een ontspannen, laagdrempelige sfeer genieten van een programmering van internationale muzikanten met allure én vooraf genieten van een kopje koffie met appeltaart en/of in de nazit van het optreden nog genieten van een late night snack.

Belangrijk om te weten is dat de aanvangstijd tegenwoordig om half negen is!

The Cinelli Brothers zijn de kersverse winnaars UK Blues Challenge 2022 én brachten zij het tot de tweede plaats tijdens de International Blues Challenge in Memphis Januari jl.!

Ook gaan deze rasmuzikanten gaan Engeland vertegenwoordigen bij de European Blues Challenge in Polen begin juni 2023.​ Laat je niet misleiden door hun jonge leeftijd; deze mannen rocken jullie avond uit als geen ander.

De band is geformeerd rondom de twee broers Marco en Alessandro Cinelli, afkomstig uit Latina, Italië. Hun vader Domenico, gitarist en groot muziekliefhebber, zag er persoonlijk op toe dat muziek zijn zoons met de spreekwoordelijke paplepel werd ingegoten.​

Na hun hele jeugd lang met vinly platen te hebben meegespeeld, zijn ze vanaf 2017 weer regelmatig samen op het podium te vinden en hebben ze sindsdien een te gekke band gevormd met Tom Julian-Jones (zang, harmonica en gitaar) en Stephen Giry (bas, gitaar en zang).

Marco zingt ook fantastisch, speelt gitaar en soms bas. Alessandro is een drummer die in Engeland zijn gelijke niet kent en draagt de band met ziel en zaligheid. Deze kerels hebben zoveel plezier op het podium!​

Na individueel al diverse prijzen en nominaties in de wacht te hebben gesleept kwam eind november 2021 hun tweede plaat ‘Villa Jukejoint’ uit, dat gevierd werd met een stijf uitverkochte 100 Club in Londen. ​Eén ding over deze “bazen”… Hun hart ligt bij blues, soul, R&B en ze geven je niets dan de eigen waarheid tijdens hun performance!

Inmiddels zijn voor het winterseizoen 2023 ook al Custis Salgado (17 Maart), (Ian Siegal (08 April) en de daarop volgende maand (06 Mei) Rick Estrin & The Nightcats vastgelegd. Voor17 Juni staat er nog een optreden gepland de onderhandelingen zijn lopende!

Tickets: klik HIER voor online tickets.

LET OP!! Nieuwe aanvangstijd 20:30 uur!!!
Zaal opent een uur voor aanvang.

Locatie:
Circus Hakim
Korte Verspronckweg 7-9
2023 BS Haarlem

Parkeren kan gratis voor de deur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: