vanPolanen presenteert: Wille and The Bandits 13 Okt. a.s. @ QBus – Leiden

Wille and The Bandits komen woensdag 13 Oktober – in een nieuwe band bezetting – in het kader van de When the World Stood Still Tour naar Leiden. Alweer heeft Hans van Polanen programmeur van o.a. QBus in Leiden een bijzondere band weten te strikken voor een select publiek te komen optreden.

“Easily the best support I can remember us playing with”. Het zal je maar gezegd worden door niemand minder dan Ian Paice van Deep Purple. Het Britse blues/pop/rock kwartet (was trio) rond Wille Edwards timmert hard aan de weg en heeft inmiddels een indrukwekkende live reputatie opgebouwd. Ze toerden met Deep Purple, John Butler Trio en hun unieke benadering van rock en blues werd geprezen door grootheden als Joe Bonamassa en Francis Rossi.
38848576882_b8facd238d_oWille and the Bandits zag in 2010 het levenslicht. Als inspiratiebronnen noemen zij Pearl Jam, Ben Harper en Jimi Hendrix. Met hun frisse benadering van blues, roots en rock hebben de mannen een vaste plaats in de Britse blues scene weten te veroveren. Toen zij in 2014 op het beroemde Glastonbury festival speelden werd Wille and the Bandits door BBC Radio 1 gebombardeerd tot één van de 10 ‘must see’ bands. In 2018 sleepten ze verschillende Blues Awards in de wacht met hun fraaie muzikale mix. Om het nieuwe seizoen hoopvol mee te beginnen.

Let op! Bewijs vaccinatie of negatieve test verplicht…

Zaal: QBus
Adres: Middelstegracht 123, 2312 TV Leiden
Aanvang: 21:00 uur
Deur Open: 20:30 uur
Tickets online: € 15,00 (excl. €1,21 service kosten) klik HIER
Tickets reserveren: 06 42 96 71 77

Wille Bandits tour poster

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: