VOORAANKONDIGING !!!! Ian Siegal presents B.L.U.E.S @ Duycker – Hoofddorp

Ian Siegal presenteert op vrijdag 22 Oktober a.s. een blues avond in Podium Duycker in Hoofddorp.
Vast en zeker een avond gelardeerd met zijn zo bekende gitaarriffs maar ook een avond met een unieke bandbezetting. De optredens met dit project B.L.U.E.S. zijn zeer beperkt, in feite op één hand te tellen dus MIS DIT NIET!!!

Copyright poster t.g.v. artikelshot: André Dieterman

Ian Siegal, Big Pete (The Strikes, The Backbones, M.O.C.T. ), Mischa den Haring (T-99) samen met Dusty en Darryl Ciggaar (The Rhythm Chiefs, Dry Riverbed Trio) spraken lang over hun verlangen om een bluesband te vormen. Het project werd stopgezet door een wereldwijde pandemie. Maar nu zijn ze er klaar voor!
Dames en heren, dit is B.L.U.E.S.!!

Line-Up:
Ian Siegal – gitaar en zang
Big Pete – harmonica en zang
Mischa Den Haring – gitaar en zang
Dusty Ciggaar – basgitaar en zang
Darryl Ciggaar – drums en zang
49188708593_7c30773c57_oVoor dit evenement geldt een negatieve testuitslag, vaccinatiebewijs of herstelbewijs. Voorkom teleurstellingen en maak indien tijdig een afspraak via www.testenvoortoegang.nl. Download de CoronaCheck-app voor de QR-code. Deze dient te worden getoond bij de entree in combinatie met een geldig identiteitsbewijs .

Wanneer: Vrijdag 22 Oktober 2021
Waar: Duycker
Adres: Raadhuisplein 5, 2132 TZ Hoofddorp
Aanvang: 21:00 uur
Deur Open: 20:00 uur
Tickets: € 24.00 – klik HIER

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: