Exclusief Optreden!! – ‘Finland’s finest’ Tomi Leino Trio @ Haarlemse Blues Club

Zondag 22 maart 2020 staat de volgende editie van de Haarlemse Blues Club in de agenda. Niemand minder dan Tomi Leino en zijn trio uit Finland zullen dan hun enige optreden in Nederland geven tijdens de middagshow @ de Haarlemse Blues Club!

Credits YouTube clipje: Freddie Celis

Tomi Leino Trio is een van de meest succesvolle bluesbands uit Finland. De band toert regelmatig in Scandinavië en Midden-Europa en bestaat uit drie bluesspecialisten. Ieder heeft ruimschoots hun sporen verdiend in de samenwerking met Amerikaanse bluesmeesters als James Harman, R.J. Mischo, Barrelhouse Chuck, Terry Hanck en vele anderen.

Tomi Leino is een blueszanger, gitarist & harmonicaspeler uit Helsinki, Finland. Als autodidact heeft hij het grootste deel van zijn leven geluisterd en blues gespeeld. De leden van de ritmesectie – Jaska Prepula op bass & gitaar, en Mikko Peltola op drumms – hebben ook al sinds hun tienerjaren blues gespeeld. Ook is hun stevige bluesgroove al op vele Amerikaanse en Europese gerenommeerde festivals te horen geweest.
unnamed (1)Tomi Leino Trio speelt blues met veel gevoel en legt diepe grooves neer. Hij zet de zaal op z’n kop of het nu in de kroeg of op een groot festival is. Leino bracht in 2016 hun laatste cd Hip Shootin’ uit. Deze rElzassers oogstte veel lovende recensies in de blues-media. Het album werd live opgenomen op een tweesporige opname, het spontane spel, flair en hun diepe kennis van de muziek is erg mooi vastgelegd. Het vorige album van de band Get On Down werd uitgebracht in 2013. Het album was onlangs uitverkocht maar is opnieuw uitgegeven.

Deze toppers spelen slechts één show in Nederland deze tour en de programmeurs Toussaint/Fossen mogen dan ook trots zijn dat zij hen hebben kunnen strikken voor een show in de Haarlemse Blues Club!

Wanneer? Zondag 22 Maart 2020 a.s.
Waar? Theater Circus Hakim, Korte Verspronckweg 7-9, Haarlem
Deuren Open: 15:00 uur
Showtime: 15:30 uur

Tickets @ Euro 15,00 klik HIER

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: