A Must See!! Arno @ ‘t Paard – Den Haag 15 April a.s.

Oh La La La, dit jaar viert Arno zijn 70ste verjaardag! Met als cadeau voor ‘le plus beau’ een verse single Oostende Bonsoir, een heerlijk voorproefje op de nieuwe cd Santeboutique die in september uitgebracht zal worden op Pias.

Voor de jongelui die, Putain Putain, deze ras-performer toch (nog) niet zouden kennen: Arno is al zo’n halve eeuw leverancier van de meest originele Euro bluesrock, onder eigen naam, maar ook met het baanbrekende T.C. Matic of recentere brute variant Tjens Matic, tot en met Charles & les Lulus of the Subrovnics. Met daarnaast ook plaats voor de meest ontroerende chansons, dikwijls ook naar ‘à la française’, waarvoor hij in Frankrijk zelfs al werd geëerd als Ridder Arno.De Belgische Arno staat al bijna een halve eeuw bekend als de oprichter van Europese blues-rock. Niet alleen met zijn succesvolle solo carrière, maar ook met de baanbrekende T.C Matic.

Let op: Ondanks de vervelende berichten over de gezondheid van Arno, gaat deze show vooralsnog gewoon door!

In twintig jaar tijd bracht hij onder verschillende namen (Charles et les Lulus, Arno & the Subrovnicks, Charles & The White Trash European Blues Connection) en met verschillende muzikanten ruim 15 albums uit. Kenmerkend voor Arno is zijn mix van Engelse, Franse, Nederlandse en zijn Oostende dialect die worden verwerkt in een onwaarschijnlijke mix van rauwe rock & roll, blues, smartlappen en mooie chansons.

In 2020 komt hij, als verjaardagscadeautje, met een nieuwe single Oostende Bonsoir, wat tevens een goede voorbode is op het te verschijnen album Santeboutique . Daarnaast kun je natuurlijk ook hits als Les Yeux De Ma Mère en Dance Like A Goose  verwachten. Op 15 april staat hij in het Paard, en je weet hoe het werkt: Bij zijn is keihard meemaken.

Woensdag 15 AprilPaard600_600

‘t Paard
Prinsegracht 12
2512 GA Den Haag

Prijs € 24,50 *(*incl € 2,50 servicekosten)
Koop Ticketsklik HIER
Locatie: Grote Zaal
Deur open: 19:30 uur
Start: 20:00 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: