TICKETACTIE │ TICKETACTIE │ TICKETACTIE │TICKETACTIE │Blues Maastricht 8 Dec a.s.

In samenwerking met de organisatoren van Blues Maastricht Indoor mag The Blues Alone 2 gratis tickets weggeven!

Wil je kans maken op deze gratis toegangskaarten voor het festival van Zaterdag 8 December a.s. waar band zoals CC Jerome All Star Band (NL), The Dynamite Blues Band (NL), Hook Herrera (USA) feat. Dusty Ciggaar (NL) en Archie Lee Hooker & Coast to Coast Band (USA), doe dan het volgende:

# stuur een email naar thebluesalone@gmail.com
# doe dit o.v.v. “ticketactie Blues Maastricht Indoor 2018”
# zet in de mail: je naam, woonplaats, e-mailadres en telefoonnummer
# DAT IS ALLES!

Inzenden vóór vrijdag 07-12-2018 (sluiting donderdag 06-12-2018 middernacht).

Alleen de winnaar krijgt via email bericht.

Medewerkers van TBA? en Blues Maastricht zijn van deelname uitgesloten.

Succes!!!

CC Jerome & All-star Line-up
35685065771_c78c72656a_oDe opening van het tweede indoor in D’n Hiemel aan de Helpoort van Maastricht zal gelijk spetterend starten. CC Jerome die aanvankelijk met een trio zou optreden heeft een paar bevriende muzikanten uitgenodigd en zo een all-star line-up van gemaakt. CC Jerome, die over de hele wereld speelde, zal een swingende 1950’s Rhythm and Blues set spelen. Zo zal bijvoorbeeld Jan Vermeulen van The Catsmokes zal op Fender bass aansluiten.
Jan Vermeulen wordt voor het uniek samensmelten van rockabilly, Texaanse en Memphis ritmeblues met Johnny Cash, boogie en country erg geprezen. Mischa van Dalsen zal verantwoordelijk zijn voor het bespelen van de Mississippi saxofoon, Roy Raaijmakers komt het ebony & ivory van de piano beroeren , Ronnie Smit is al drummer van het collectief uitgenodigd en er is zowaar een special guest Zoe Smit, die tijdens haar participatie in The Voice of Holland door jury-lid Anouk werd uitgedaagd de blues te zingen staan het garant voor een spetterende ‘all star’ opening.

The Dynamite Blues Band
19977166931_23a184d394_oDit kollectief is een verfrissende en opwindende band die het publiek te laten genieten van een unieke explosieve blues cocktail. Voor een spetterend live-optreden van The Dynamite Blues Band zou je bijna een veiligheidsbril en gehoorbescherming nodig hebben vanwege het mogelijk explosiegevaar, maar vergeet vooral niet je dansschoenen aan te trekken! Zelfs voordat de band ook maar een nummer op de plaat hadden gezet, werden ze al uitgenodigd voor vele grote optredens binnen Nederland en België; kennelijk wisten de muziekliefhebbers nog goed wat voor een vuurwerk ze konden verwachten. The Dynamite Blues Band stelde hen niet teleur! De band speelde zelfs in de populaire talkshow DWDD voor meer dan een miljoen kijkers. The Dynamite Blues Band maakte haar energieke livestatus met het kenmerkende vette, rauwe bluesgeluid weer helemaal waar op diverse festivals als Ribs & Blues, Kwadendamme Blues en in België op HookRock en het prestigieuze Blues Peer. Dit jaar werd The Dynamite Blues Band uitgeroepen tot de winnaar van de Dutch Blues Challenge waar de band liet horen nog steeds energiek en dynamisch het publiek op stoom te kunnen brengen.

Hook Herrera Feat. Dusty Ciggaar
IMG_2409-BorderMakerZij zijn er ook bij op 8 december 2018 in Maastricht. Gitarist Dusty Ciggaar zal Hook Herrera begeleiden tijdens de tweede gezellige muziek avond in D’n Hiemel. Naast Dusty Ciggaar zal ook broer Darryl Ciggaar op de drumms te horen zijn. Hook Herrera is geen onbekende in de wereld van de blues. De in East San José, Californië geboren Herrera leerde in de jaren negentig Richie Sambora (Bon Jovi) kennen en speelde jaren met Sambora tijdens de solo projecten. In België is de multi-instrumentalist Herrera al zowat een legende, want in het verleden zorgie de harmonicavirtuoos telkens volle zalen en zweepte hij met gemak het publiek op. Herrera deelde podia met Buddy Guy, Luther Tucker, Jimmy Rogers, Bob Stroger, Willie ‘Big Eyes’ Smith, Pinetop, Bonnie Rait, Hubert Sumlin, Mike Buck en Ian Siegal tourde met grootheden zoals Alvin Youngblood, Raimundo Amador, Warren Haynes en Tai Mahal. Photo Hanna Torreson

Archie Lee Hooker & The Coast To Coast Band (USA)
22701615733_74c0a648e2_oOp dertienjarige leeftijd verliet Archie lee Hooker ( de volle neef van John Lee Hooker) de plantages van Mississippi en ging naar het noorden via Route 49 naar de felle lichten en de grote stad Memphis Tennessee. Tegenwoordig woont Archie Lee Hooker in Europa, in de Franse Champagne. Recentelijk mocht Archie Lee Hooker een bijzonder mooi schrijven in The Rolling Stone op zijn palmares schrijven en dus is de organisatie erg blij dat Archie Lee Hooker er in Maastricht bij is met zijn Coast to Coast Band. De band van Archie Lee Hooker brengt blues- en rhythm & blues-nummers ten gehore. Daaronder bevindt zich het beroemde ‘Boom Boom’, dat in de jaren standaard op het repertoire stond van elke zichzelf respecterende Britse beatgroep. Archie Lee nam het later op met zijn wereldberoemde oom John Lee Hooker, die ook lange tijd als zijn muzikale mentor fungeerde. Met John Lee Hooker toerde Archie Lee samen ook over de globe als de verzorger van de wereldberoemde John Lee.

Zaerdag 8 DEC 2018
D’N HIEMEL
Sint Bernardusstraat 24a
MAASTRICHT
18:30 | 01:00 (zaal open 17:30 uur)
Tickets € 17,50 | (online ex 1,oo euro service kosten)

Pre-sale ONLINE Tickets
Er zijn nog online tickets te verkrijgen, klik hier ONLINE TICKETS BESTELLEN

poster-8dec-a2-website

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: