IAN SIEGAL LANCEERT NIEUW ALBUM IN MAART, TOUR START IN APRIL

Bekendmaking van Ian Siegal:

Ik ben blij dat ik je kan vertellen dat de band en ik in 2018 met een nieuw album gaan touren. Het album All The Rage komt op 19 maart uit en de tour begint in het Verenigd Koninkrijk op 11 april. Locaties staan hieronder vermeld. Daarna zullen we dan in Nederland en andere Europese landen zijn om het album te promoten.

Dit is het eerste studioalbum dat ik heb gemaakt met Dusty, Danny en Raphael. Het heeft vier jaar geduurd om eindelijk samen een album op te nemen! Mijn goede vriend en duo-partner Jimbo Mathus kwam over uit de VS om het album, dat we opnamen in Amsterdam, te produceren. Ik heb altijd bewondering gehad voor de manier waarop Jimbo het geluid van Buddy Guy’s Sweet Tea album vormde, oprecht en eerlijk! Hoewel het een heel andere productiestijl dan de onze was, was de rauwe, live aanpak ons doel. De bandleden hebben fantastisch werk geleverd in de studio. Nadat we vier jaar hadden samengewerkt, was er veel telepathie bij betrokken. Overigens is de titel All The Rage een woordspeling in (ironische) verwijzing naar superpopulair, maar meer een antwoord op de schijnbaar eindeloze onrechtvaardigheden in de wereld …..het huidige politieke klimaat is een specifieke zorg.

13990365281_7f8b9cb7e5_o

Ik kijk er echt naar uit om op pad te gaan en het nieuwe materiaal te spelen. Tijdens de Britse tour zullen we een fantastische jonge band uit Rotterdam, DAWN BROTHERS, voor ons openen. Ik ben sinds ik deze band eerder dit jaar voor het eerst zag, evangelisch over deze band! Ja, zo goed zijn ze. Old school maar ook hedendaags. Denk aan Creedence Clearwater Revival, Otis Redding, The Band en je bevindt je in het gebied van Dawn Brothers.

Voor onze openingsshow zijn we in Londen terug in het geweldige Jazz Café. Ik vond het echt leuk om daar te spelen een paar jaar geleden. Voor de Globetrotters; als je zin hebt om te dineren en naar de show te kijken vanaf het balkon van het restaurant, boek dan zeker zo snel mogelijk. Het was de vorige keer snel uitverkocht.

UK TOUR AGENDA – APRIL 2018:

11/4 LONDON Jazz Café Camden
12/4 BRIGHTON Komedia
13/4 GODALMING W Noyce Centre
14/4 DEVIZES Long Street Blues
15/4 TEIGNMOUTH Pavilions
16/4 BRISTOL Tunnels
17/4 POOLE Mr Kyps
18/4 CHELTENHAM Vonnies
19/4 DERBY Flowerpot
20/4 MANCHESTER Ruby Lounge
21/4 EDINBURGH Voodoo Rooms
22/4 NEWCASTLE Sage
24/4 NORWICH Arts Centre
25/4 HULL Fruit
26/4 SHEFFIELD Greystones

Continent tour data volgen; natuurlijk houdt TBA? u daarvan op de hoogte!

Geef hier uw commentaar