Steve Vai maakt line-up Bospop compleet!

De laatste naam voor Bospop 2016 is bekend gemaakt; Steve Vai speelt naast Santana, Seal, Kensington, Nena, Roxette, The Cranberries, Elvis Costello & the Imposters en Counting Crows op Bospop 2016. Bospop vindt plaats op zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016 op Evenemententerrein A2 Weert Noord. De kaartverkoop is reeds begonnen via www.bospop.nl en www.ticketmaster.nl.

Op Bospop treden 26 bands op, verdeeld over twee podia: het hoofd- en tentpodium. Er is een gezellige camping met de benodigde faciliteiten, een 24-uurs tent en een sfeervolle festivalmarkt. Op vrijdagavond is er een avondvullend programma dat voor iedereen toegankelijk is, ook zonder Bospop ticket. Op de website van Bospop staat alle beschikbare informatie over het festival, de artiesten en de kampeermogelijkheden. Nieuw dit jaar is de jongerenkaart. Bezoekers jonger dan 16 jaar betalen € 40 voor een dagkaart en € 70 voor een weekendkaart. Ook is er dit jaar een speciale groepskorting: bij een bestelling van 10 kaarten ontvang je een 11e kaartje gratis.
The Howlin
Bovenstaand is o.m. goed nieuw voor de volgers van de jonge honden van The Howlin’ (voormalig Ashtraynutz). The Howlin’ presenteerde 24 februari j.l. hun album in de Melkweg sindsdien worden zij steeds meer gevraagd op de grotere festivals. Nu mogen The Howlin’ook op Bospop de harten gaan veroveren. The BossHoss mag dan uit hartje Berlijn komen, ze weten als geen ander traditionele country en onvervalste americana naar de 21ste eeuw te vertalen. Compleet met geruite blouses en cowboyhoeden maken de heren van The BossHoss van ieder optreden een feest. Zanger, songwriter en begenadigd gitarist Midas is slechts 25 jaar oud maar nu al een grote belofte van eigen bodem. Zijn muziek is te omschrijven als alternatieve pop/folk met een randje. Hij zoekt zijn inspiratie bij artiesten als Neil Young, Steely Dan, Supertramp en Pink Floyd.

_IGP5756-1-border
Steve Vai drukt sinds de jaren 80 op genadeloze wijze zijn stempel op het begrip gitaarvirtuositeit. Het is dan ook niet gek dat hij met de grootste namen uit de rockmuziek heeft samengewerkt. Zo deelde hij het podium met onder andere Frank Zappa, David Lee Roth, Whitesnake en zijn oude gitaarleraar Joe Satriani. Vai heeft meer dan 15 miljoen albums verkocht en talloze prijzen ontvangen waaronder drie Grammy Awards. Een optreden van Vai kent geen grenzen. Live wringt Vai zijn gitaar uit tot aan de laatste noot.

Stichting Bospop en Mojo Concerts presenteren

BOSPOP 2016

Zaterdag 9 en zondag 10 juli 2016
Evenemententerrein A2 Weert Noord

Line-Up zaterdag 9 juli:
Flogging Molly, The Waterboys, Maria Mena, Midas, Eisbrecher, Seal, Nena, The Cranberries, Selah Sue, Kovacs, Walter Trout, DeWolff en Vido & St. Antonius.

Line-up zondag 10 juli:
The Mavericks, Steve Vai, K’s Choice, The Howlin’, Trixie Whitley, Santana, Kensington, Elvis Costello & the Imposters, Counting Crows, The BossHoss, CC Smugglers, SIMO en Def Americans.

Entree Dagkaart: € 65 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Weekendkaart: € 100 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerendagkaart: € 40 (excl. € 2,50 servicekosten)
Jongerenweekendkaart: € 70 (excl. € 2,50 servicekosten)
Entree Camping: € 15 (excl. € 2,50 servicekosten)
Camperticket: € 25 (excl. € 2,50 servicekosten)

Bospop wordt mede mogelijk gemaakt door NPO Radio 2 en Lust for Life.

Meer info over Bospop vind je op: www.bospop.nl en www.mojo.nl/bospop.
Kaartverkoop is reeds gestart via: www.ticketmaster.nl en 0900 – 300 1250 (60 cpm).
bospop_2016_logo_500

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: