Win CD’s en luister nu alvast naar Rhythm & Blues Night 2015 in Groningen

[button color=blue size=big alignment=center rel=1]

WIN één van de volgende CD’s:

– Mud Morganfield & Kim Wilson – For Pops | A Tribute To Muddy Waters;
Gov’t Mule featuring John Scofield – Sco.Mule;
Jared Tyler – Here With You,

Stuur je naam-adres-woonpaats o.v.v. CD-WINactie R&B-night naar info@thebluesalone.nl voor 10 april a.s.:
En als je jouw mening over deze CD’s in een recensie wilt verwerken, meld je dan op het zelfde emailadres!![/button]

Elk jaar vindt-in het voorjaar- de Rhythm & Blues Night plaats in de Oosterpoort in Groningen. En elk jaar krijgen de programmeurs het voor elkaar om illustere namen op de planken te krijgen. Ook dit jaar  -op 2 mei a.s.- kunnen we ongegeneerd gaan genieten van grote namen in de blues(rock)-wereld als Gov’t Mule, Mavis Staples, Mud Morganfield, Robben Ford, Heritage Blues Orchestra, maar ook onze eigen King of the World en nog veel meer !! Ja het is de Grunningse programmeurs weer gelukt!!

TheBluesAlone.nl mag van deze schitterende line-up weer drie CD’s weggeven aan onze lezers:

CDMud

 

Mud Morganfield & Kim Wilson met “For Pops | A Tribute To Muddy Waters

Larry ‘’Mud’’ Morganfield is de oudste zoon van blueslegende Muddy Waters. Qua stemgeluid is Mud dan ook amper te onderscheiden van Muddy. Mud’s debuutalbum ‘Fall Waters Fall’ verscheen in 2008 en de opvolger ‘Son Of The Seventh Son’ werd bekroond met diverse awards. Vorig jaar bracht hij -samen met Kim Wilson- een tribute-album aan zijn vader uit, genaamd ‘For Pops’.

 

CDGov

 

Gov’t Mule featuring John Scofield met “Sco.Mule

De Amerikaanse southern rockband Gov’t Mule maakt sinds 1994 de podia onveilig. De band, opgericht door Warren Haynes en Allen Woody, bracht diverse studioalbums uit maar heeft vooral een ijzersterke livereputatie. Ter ere van het 20 jarig bestaan van Gov’t Mule worden in korte tijd vier albums uitgebracht: het al verschenen Dark Side Of The Mule (covers van Pink Floyd’s beroemde album), Dub Side Of The Mule (met reggae nummers) en Stoned Side Of The Mule (met zeven Rolling Stones covers). Sco-Mule bevat concertopnamen die in 1999 werden gemaakt in Atlanta met als gastmuzikant John Scofield.

 

CDjared

 

Jared Tyler met “Here With You

De Amerikaanse singer-songwriter Malcolm Holcombe heeft met zijn gruizige stem wel wat weg van een Tom Waits. Volgens eigen zeggen maakt hij ongepolijste rootsmuziek. Hij komt naar Groningen met Jared Tyler (pedal steel, gitaar en extra vocalen). Jared Tyler is een multi-instrumentalist vaak in de buurt van Holcombe en meestal meespelend op zijn CD’s Here With You is een solo-CD van Tyler uit 2010.

[button color=blue size=big alignment=center rel=1]

Win dus de volgende CD’s:
Mud Morganfield & Kim Wilson – For Pops | A Tribute To Muddy Waters;
Gov’t Mule featuring John Scofield – Sco.Mule;
Jared Tyler – Here With You,
Stuur een mail voor 5 april a.s. naar info@thebluesalone.nl ovv CD-actie R&B Night met jouw naam, adres en email.
En stuur jouw mening terug voor onze recensie[/button]

Bezoek ook de site van de Rhythm & Blues Night 2015

 

Het programma voor 2015 bestaat uit:

Mavis Staples
Gov’t Mule
Robben Ford
King of The World
Mud Morganfield
The Heritage Blues Orchestra
Drivin’ N’ Cryin’
Chuck Prophet
Joanne Shaw Taylor
Greg Trooper
Malcolm Holcombe & Jared Tyler
Daddy Long Legs
JP Harris
Guy Forsyth
Little Hurricane
Lefthand Freddy

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: