06/25 Schippop, het leukste festival in de polder

Je vraagt je wel eens af waar al die grote namen spelen voordat ze zijn doorgebroken? Waar zijn die kraamkamers van de pop te vinden? Ga maar s een kijkje nemen bij Schippop op 25 juni a.s. Eerder speelden hier -inmiddels bekende- namen als Triggerfinger en DeWolff. Op de -komende- zesde editie van 2011 vind je uiteraard wederom veel nieuw talent. Veel van dit nieuwe talent  is al voorgesteld door en in 3FM’serious talent’, ‘De Wereld Draait Door’, of hebben prijzen gewonnen in o.a. “De Grote Prijs van Nederland”. Talent dat op doorbreken staat dus!!

Naast activiteiten voor kinderen in de middag, tentjes waar je pannekoeken, pasta salades en hamburgers kunt eten, krijg je uiteraard van een mooi muziekprogramma voorgeschoteld. Je kunt -achtereenvolgens genieten van de warme pianoklanken en harmonieuze zanglijnen van November’s Dream, de brit-pop van Moonpilot, singer-songwriter Case Mayfield, de marble sounds van Marble Sounds, Folk & Roll van The Tunes, indyrock van Kensington, het mestizo-pop geluid van Zorita , met uiteindelijk een dansfestijn verzorgd door Baskerville.  De component die nog ontbreekt, althans niet te voorspellen, is het mooie zomerweer. 

Schippop wil vooral kleinschalig en gezellig zijn. Een dagje muziek in de polder beleven.    3voor12-DenHaag karakteriseert het festival als volgt: “Bij festivals denk je wellicht aan uitgestrekte grasvelden, drie podia en een veel te strakke programmering. Zodat je zelfs op je vrije dag aan het plannen bent! Dat is bij Schippop duidelijk niet het geval. Een charmant podium siert een lief grasveldje vlak bij de plaatselijke handbalclub. Naar het blijkt ruimte genoeg voor Schippop. Alles is netjes verzorgd. Geluid, eettentjes, dixies, kinderopvang, en ook het weer werkt mee. Wederom een bewijs dat er niet veel nodig is voor een leuk festival.”

bezoek ook www.schippop.nl

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: