AANRADER!! Erwin Java’s After Lockdown Travel Party

“Unlock Yourselves”

Onder dit motto treedt gitarist Erwin Java met zijn “after lockdown travel party “ de komende maanden kris kras door het land een aantal keren op.

Ook voor muzikanten zijn door de corona-uitbraak sinds 12 maart jongstleden van de ene op de andere dag werk én inkomen weggevallen. Theaters, clubs en cafés gingen dicht en alle festivals werden afgelast. Maar het bloed kruipt waar het niet gaan kan dus er moet gespeeld worden zodra dat maar enigszins mogelijk is. Ook het publiek, vermoeid van de ingrijpende lockdown, wil weer gewoon luisteren naar live-muziek in een daarbij passende entourage.
44668745202_028931dab6_oAls eerste locatie wordt op Vrijdag 17 Juli (uitverkocht) en  het extra concert Zaterdag 18 juli de EM2 in Groningen aangedaan. Daar zullen naast Erwin Java & Band, gitarist/zanger Sean Webster (UK), blueszanger uit de Limburgse Maasdelta Phil Bee en toetsenman/zanger Roel Spanjers van de partij zijn.
Sean WebsterOp Zaterdag 1 augustus wordt De Amer in Amen (buiten) aangedaan waar er voor de middag en de avond een show gepland staat. Special guest daar is Sean Webster.

Op Zaterdag 22 augustus tijdens het optreden in muziekcafé De Noot in Hoogland zal de ‘travel party’ bestaan uit een duo: Erwin Java & Sean Webster.
47815852561_731ed150e6_oOp Zondag 30 augustus is in Poppodium Iduna in Drachten staat dezelfde bezetting als in Groningen t.w. Erwin Java & Band, de Britse gitarist/zanger Sean Webster, uit onze eigen (Limburgse) Delta bluescoryfee Phil Bee en de Rotterdamse toetsenist Roel Spanjers.
40304798463_d240463cf8_oMogelijk volgen meer optredens dus houd de site van Erwin Java in de gaten voor updates (https://www.erwinjava.nl/)
28960711868_dcc4570716_bHeeft u als programmeur interesse om Erwin Java, met of zonder band te boeken? Dat kan via: info@erwinjava.nl

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: