NIET TE MISSEN!! Dinner and Music with Ian Siegal @ Q-Factory – Amsterdam

Ian Siegal verzorgt dinnershow in Q

Q-Factory wordt op 25 juli omgetoverd tot een rokerig bluescafé uit de jaren 60. Onder het genot van een luxueus 3-gangen diner klinkt daar de rauwe stem van het best bewaarde geheim van de Europese bluesscene; “Rich in the center, now I’m worthy and pure. Not tryin’ to confuse you – I just want you to see”. – Ian Siegal -.
597A5106-BorderMakerMet verschillende Britse Blues Awards op zijn naam wordt Ian Siegal geprezen door fans, muziekcritici en collega-muzikanten. Hij laat zijn gitaar janken en zijn stem grommen. Hij speelde samen met grootheden als Rolling Stone Bill Wyman en Jimmy Vaughn. Maar is voornamelijk zijn eigen man als het aankomt op performen. Als frontman van de Ian Siegal Band, Ian Siegal & the Rhythm Chiefs, als duo met Jimbo Mathus in samenwerking met de North Mississippi Allstars, de Franse Greg Szlapczynski, het Franse Orchestre National de Jazz waar hij Billie Holiday songs vertolkte en recenter met Birdmens maar ook zéker als Ian Siegal Solo weet hij wereldwijd de toeschouwers met zijn oeuvre te verrassen. Als hij in de jaren ’60 gespeeld zou hebben, dan zou hij zich moeiteloos hebben kunnen meten met John Mayall, Jimmy Page en Eric Clapton.
29992869744_e5d6d8d17d_o“Ian Siegal is the cleverest writer and most magnetic blues performer in the UK,” aldus MOJO magazine.

De voorverkoop is reeds gestart.

Tickets @ € 64, – * inclusief 3 gangen diner en welkomstdrankje

*Ticketprijs incl. €4 service- en betalingskosten

Klik HIER om te bestellen.
menu q

Waar? Q-Factory
Atlantisplein 1
1093 NE Amsterdam

Wanneer? Zaterdag 25 juli 2020
Zaal Open: 18:00 uur
Aanvang: 19:00 uur

Eigendommen kunnen worden opgeborgen in kluisjes. Hiervoor kan je betalen met een 2 Euromunt. Je kunt voor de kluisjes ook een muntje pinnen bij de daarvoor bestemde automaten!


38037099081_211d4d3c6d_o

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: