Tot ziens bluesfestivals 2020…..

Zoals we op dinsdag 21 April jl. hebben vernomen mogen er tot 1 September 2020 in Nederland geen festivals en andere evenementen plaatsvinden. Ook in België werd deze verordening al eerder van kracht. Dat betekent voor de lezers van The Blues Alone? een tijdje geen nieuws want vrijwel alle Belgische en Nederlandse bluesfestivals, zoals Moulin Blues, Kwadendamme, Ribs & Blues, HIBF, Hookrock, Blues Peer, Swing Wespelaar, Gevarenwinkel kunnen uit de agenda worden geschrapt.

Het zijn vreemde tijden voor de organisatoren van zomerfestivals. Vele door TBA? in het verleden verslagen bezochte bluesevenementen hebben hun festival moeten annuleren dan wel doorschuiven naar 2021.

Sommige festivals hebben al aangekondigd wat er met de reeds aangeschafte tickets gebeurt, andere zullen dat nog publiceren. Wij van TBA? adviseren je ticket te behouden zodat je hiermee op een positieve manier bij kan dragen aan het beperken van de verliezen die deze Corona-crisis teweeg brengt.

Sommige festivals die niet in het festivalseizoen liggen hebben toch besloten het zekere voor het onzekere te nemen en ook hun festival door te schuiven naar 2021 zoals bijvoorbeeld Flirting With The Blues.

Het TBA?-team wil dan ook àl die vrijwilligers die ieder jaar weer een mooie line-up weten te realiseren bedanken voor hun tomeloze energie die zij in de aanloop naar het festivalseizoen 2020 hebben getoond. Namens mijn team van vrijwilligers wens ik hen veel succes de reeds geboekte artiesten te contracteren voor hun 2021-editie, aangevuld met nieuwe namen.

Aan alle onze lezers, de gastheren van de diverse festivals, alle vrijwilligers die de festivals jaar na jaar weer mogelijk maken, zeggen de TBA?-vrijwilligers een welgemeend TOT ZIENS in 2021.

BLIJF GEZOND, BLIJF THUIS!!

AFFICHE - FESTIVALS CANCELLED met een randje

 

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: