Podium ‘t Beest presenteert 8 Mrt a.s. : MALFORD MILLIGAN & THE SOUTHERN ACES !!

Malford Milligan komt in Februari naar Europa, hij zal gedurende een kleine maand op diverse mooie podia in Nederland te zien zijn w.o. 8 Maart a.s. in Podium ‘t Beest in Goes! 

De Texaanse zanger Malford Milligan kent u misschien als frontman van de all-star rootsband Storyville die hij oprichtte met de ritmesectie van Stevie Ray Vaughans Double Trouble.
Door zijn krachtige, hese stem en zijn indrukwekkende voorkomen wordt Milligan vaak vergeleken met soul-iconen als Otis Redding en Al Green. Als zanger werd hij maar liefst 8 keer gekroond tot beste vocalist bij de Austin Music Awards.
Malford MilliganAls frontman van Storyville behaalde hij grote successen en ook samenwerkingen met de Nederlandse Jack Hustinx (frontman & oprichter Shiner Twins) werden lovend ontvangen:

“Voor deze Life Will Humble You’kun je alleen maar superlatieven gaan gebruiken. Een album zo puur dat het je wel naar je strot gaat grijpen van vervoering.” (Rootsville, oktober 2018)

Wij zijn echt kapot van deze plaat. En als u ons nu excuseren wil… Wij zouden er graag op ons gemak nog eens gaan naar luisteren.” (AltCountry 2018)

Nu zijn de twee vrienden terug met een nieuw project, Malford Milligan & The Southern Aces. Het nieuwe album Life Will Humble You krijgt de ene na de andere lovende 5-sterren recensie en stond de hele maand November op de nummer-1 positie in de Euro Americana Chart. Niet zo gek als je de schitterende soulballads hoort en niet te vergeten de kippenvel opwekkende gospelsong ‘Feel Like Going Home’ waar het album mee wordt afgesloten.

Malford Milligan & The Southern Aces: Americana meets Country meets Soul, een optreden om niet te missen!

Line Up:
Malford Milligan – Vocals
Roel Spanjers – Piano/Vocals
Jack Hustinx – Guitar/Vocals
Eric van Dijsseldonk – Guitar/Vocals
Fokke De Jong – Drumms
Roelof Klijn – Bass/Vocals

Dit is een sta-concert, maar er zijn uiteraard krukken beschikbaar voor hen die willen zitten.
't beest Goes
Podium ’t Beest
Beestenmarkt 3
4461 CS Goes

TICKETS:
Voorverkoop € 18,00 (klik hier voor on-line tickets)
a/d Deur € 20,00

Deur Open: 20:30 uur
Aanvang: 21:00 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: