Tweede jaargang Dijkrock in Maasdijk op 6 juli a.s.!!

[Edit: lees hier over het programma op Dijkrock !!!]

Schrijf 6 juli a.s. maar in je agenda, want dan vindt de tweede versie van het Westlandse Dijkrock Festival plaats aan de Nolgweg in de Maasdijk. Westlandse Burgemeester Van der Tak van Westland blokkeerde het evenement in eerste instantie, maar na een constructief gesprek met de organisatie kan het toch doorgang vinden.

Dijkrock zou in eerste instantie plaatsvinden op 20 juli, maar deze datum viel af omdat in die week ook de Monsterse feestweek is. Ook bewaarde de burgemeester een slechte herinnering aan de eerste editie, waarbij een vergunning voor een evenement met circa 100 bezoekers was aangevraagd en er feitelijk zo’n 850 mensen aanwezig waren. Daarom werd een nieuwe vergunning afgewezen.

Van der Tak en de organisatie van Dijkrock gingen vrijdagmiddag alsnog rond de tafel. “Dat was een zeer constructief gesprek”, aldus initiatiefnemer John Voogt. “We zijn hier zeer blij mee.” De organisatie moet nu opnieuw een vergunningsaanvraag doen en in het plan aantal zaken, waaronder het veiligheidsplan, aanpassen. Locatie van het festival is de Nolweg in Maasdijk.

The Blues Alone zal uiteraard uitgebreid verslag doen van dit mooie evenement evenals vorig jaar.

Meer informatie volgt in de komende weken, dus hou deze site goed in de gaten!!