European Wrecking Ball Tour 2013: It’s Boss Time again!

Tijdens de European Wrecking Ball Tour 2012 waren een aantal fanatieke Bruce Springsteen volgers van het eerste uur bereid om hun sfeerverslagen te delen met The Blues Alone? Daar waren wij ze, ook als liefhebbers van The Boss, natuurlijk zeer dankbaar voor. Hun reviews onder de naam ‘The Boss’ Wrecking Reports‘ werden goed gelezen en uitstekend gewaardeerd. Maar bovenal droop het enthousiasme tijdens hun persoonlijke live belevingen er vanaf! En dat is nou net iets wat wij met TBA? ook nastreven. Dus gaan Paul, Herman en Willem tijdens de European Wrecking Ball Tour 2013  in de reprise. En ook TBA’s Arjan & Giel zelf zullen dit keer weer hun steentje bijdragen aan ‘The Boss’ Wrecking Reports 2013‘.

De genoemde delegatie van The Blues Alone? is dus weer in de gelukkige omstandigheid om een aantal Bruce Springsteen & The E Street Band concerten in Europa te mogen bijwonen dit seizoen. Gedurende vier kalendermaanden gaan ze Bruce en de band bewonderen in achtereenvolgens Oslo, Noorwegen (29 & 30 april); München, Duitsland (26 mei); Hannover, Duitsland (28 mei); Londen, Engeland (15 juni); de enige thuiswedstrijd in Nijmegen (22 juni); Parijs, Frankrijk (29 juni) en Mönchengladbach, Duitsland (5 juli). De sfeerverslagen zullen weer worden opgepend en bewerkt door Paul en Giel en alle betrokkenen bij deze TBA Wrecking Review Crew kijken er weer met genoegen naar uit om ‘on tour’ te gaan. “It’s Boss Time! Bruuuuuce!” [foto’s: Paul Meerman]

All European Live Dates here

Lees en bekijk hier ook The Boss’ Wrecking Reports 2012: part 1 | part 2 | part 3 |
En lees ook: Sandy Relief – De grootste verzameling oude Britse artiesten [door Peter den Hartog]

SAMSUNG