De 7e KeithBash op 18 december in Schiedam

1

 

Stonesfans vieren Keith Richard’s verjaardag weer in Total Music in Schiedam op 18 december.

[edit: ons verslag staat inmidels hier: http://www.thebluesalone.nl/?p=3451 ]

YEAH!! Net zo als zes jaar geleden vieren we dit keer de 7e KEITHBASH precies op 18 december! Op de zondagmiddag van 13 uur tot ‘n uur of 19. Een hele middag livemuziek met Stones/Keith tributebands, Stonesfilms, Stonesmerchandising, Stonesloterij en Stonesfood. En weer terug in die prachtige zaal van Total Music in Schiedam. Speelde UNDERCOVER (www.rsundercover.eu) vorig jaar het hele album Exile on mainstreet, dit jaar is het de beurt aan STICKY FINGERS met BROWN SUGAR, CAN’T YOU HEAR ME KNOCKING, SISTER MORPHINE en al die andere juweeltjes. Naast deze set speelt Undercover ook nog een tweede set met andere (hit) songs. Als voorprogramma speelt niemand minder dan Jos Roedolf met z’n Keithband: THE KEEF COLLECTIVE. Als je nog niet HAPPY was dan word je het wel! KAARTEN kan je reserveren via www.totalmusic.nl

www.rsundercover.eu

www.totalmusic.nl

www.stonesforum.nl

Tags

One Response

Geef hier uw commentaar