06/26 Line-up Parkpop Compleet

 

Het programma van Parkpop is compleet! Aan de line-up van het gratis toegankelijke popfestival in het Haagse Zuiderpark is een nieuwe reeks namen toegevoegd: Memphis Maniacs, The Crookes, Di-rect, Mojo Morgan, Tim Knol, The Deaf, La Pegatina en Graffiti6. Samen met Jamie Cullum, Staff Benda Bilili en Go Back To The Zoo is de programmering van de 31e editie op zondag 26 juni hiermee definitief rond. Het festival, kersverse winnaar van de Den Haag Promotieprijs, presenteert zich dit jaar met twee podia.

 

Twee podia

Parkpop doet het zonder het urban muziekpodium XStage, maar legde voor alle urban fans niemand minder dan rasta-rock legende Mojo Morgan vast. Ook de winnaar van het urban talententracject Road to Parkpop krijgt een plekje in het programma. Verder schotelt Parkpop z’n publiek als vanouds een breed programma voor met dit jaar ruimte voor een aantal grote internationale namen waaronder Jamie Cullum, The Crookes, Graffiti6 en Staff Benda Bilili, een flinke dosis festivalparty met La Pegatina en Memphis Maniacs, een paar Nederlandse klappers als Go Back To The Zoo en Tim Knol en natuurlijk de Haagse smaakmakers Di-rect en The Deaf.

 

Voorproefjes online

Op de backstagepagina zijn vanaf deze maand regelmatig voorproefjes te zien van de artiesten van deze editie. Onder meer Staff Benda Bilili, The Crookes, Di-rect, La Pegatina, The Deaf, Tim Knol en Go Back To The Zoo zijn al vastgelegd op video en presenteren zich aan het Parkpop publiek. Memphis Maniacs is vanaf vandaag al online te zien.

 

The Road to Parkpop  

The Road to Parkpop is geopend! FunX en Parkpop zijn op zoek naar getalenteerde urban artiesten, met name uit de regio Haaglanden. Aanstormend urban muziektalent wordt gevraagd zich aan te melden met hun zelfgeschreven en zelfgecomponeerde tracks. De winnaar krijgt z’n eigen 15 minutes of fame op een van de twee podia van Parkpop 2011.

 

 

www.parkpop.nl

Geef hier uw commentaar