06/17-19 The Hague Jazz ook voor kinderen

Op zondag 12 juni a.s. organiseert The Hague Jazz in samenwerking met ADO KIDS het kinderfestival The Hague Jazz Kids. Op zondagmiddag staat het Kyocera Stadion volledig op z’n kop met optredens van onder andere: Zirkus Zirkus, Fouradi, Yes-R, Ralf en Monsif! Naast deze spectaculaire optredens kan er gedanst worden bij de Dans Dokters in samenwerking met de Silent Disco, kids kunnen zich laten schminken, er kan een balletje worden getrapt, er zijn ballonvouwers, goochelaars, er kan worden geknutseld en er kan zelfs worden meegewerkt aan een echt kunstwerk!

Kortom, een middag vol muziek, sport, kunst, dans en theater!

Muziek, kunst en zelfwerkzaamheid zijn de rode draad van het festival; de kinderen wordt gevraagd een instrument mee te nemen zodat er zelf muziek gemaakt kan worden met bekende muzikanten. Verschillende basis- en muziekscholen zullen voorafgaand aan het festival projecten organiseren die tot uitvoering komen op het festival.

The Hague Jazz Kids en het Ronald McDonald Huis Den Haag gaan voor dit evenement een intensief partnership aan. The Hague Jazz Kids is dankbaar en trots om het Ronald McDonald Huis in Den Haag te kunnen steunen. Een Ronald McDonald Huis biedt een thuis aan ouders van zieke of gehandicapte kinderen, vlak bij het (psychiatrisch) ziekenhuis of revalidatiecentrum. Vrijwilligers, ouders en kinderen worden tijdens The Hague Jazz Kids extra verwend!

Datum: Zondag 12 juni
Locatie: Kyocera Stadion
Entree: € 10,- (exclusief €2,75 servicekosten)
Aanvang: 12.00 uur

Voor het totale programma en meer informatie: www.thehaguejazz.nl/kids

Kaartverkoop via See Tickets. Online verkoop via www.thehaguejazz.com en www.seetickets.nl of telefonisch via 0900-1353 (45 c.p.m.).

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: