07/08-10 Prince treedt 3 avonden op bij North Sea Jazz

Het programma van het North Sea Jazz Festival wordt uitgebreid met drie plusconcerten. Op alle dagen treedt Prince op als aflsluitende headliner in de Maas. Elke nacht geeft het muzikale multi-talent uit Minneapolis een andere show, met daarin onder andere zijn grote hits. Behalve als plusconcert kaarten in combinatie met een festivalkaart, zijn er voor alle avonden ook losse Prince kaarten te koop. Let op dit plusconcert valt buiten de All-in kaart. De kaartverkoop voor deze concerten start vrijdag 13 mei om 10.00 uur.

Prince is en blijft een unieke artiest met zijn funky riffs en intrigerende persoonlijkheid. Tijdens zijn concert in het GelreDome vorig jaar bewees het muzikale genie andermaal zijn uitzonderlijke muzikale klasse. Ook zijn muzikanten behoorden volgens critici tot de besten. Zo werkte hij in het verleden samen met bekende muzikanten als Miles Davis, James Brown en Alicia Keys. Ook werkte hij samen met Larry Graham, Esperanza Spalding, Chaka Khan en Janelle Monáe, artiesten die ook dit jaar op het North Sea Jazz Festival te zien zijn.

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: