*-*NIET TE MISSEN*-* The Cinelli Brothers 06 Januari live @ De Amer – Amen

De Cinelli Brothers staan voor een nieuwe generatie gepassioneerde muzikanten die de liefde delen voor die authentieke klanken, die van de blues een hoeksteen van de muziekgeschiedenis hebben gemaakt! Het project is ontstaan uit een gedeelde passie voor elektrische Chicago- en Texas-blues uit de jaren ’60 en ’70. Daardoor geïnspireerd besloten de broers Marco (gitarist en leadzanger) en Alessandro (drummer) een explosief team te vormen dat origineel repertoire van Chess, Stax en Motown in hun eigen sausje gieten.

Samen met Tom Julian-Jones (mondharmonica, gitaar en zang) en Stephen Giry (bas, gitaar en zang) delen Marco en Alessandro het podium. Het debuutalbum ‘Babe Please Set Your Alarm’ werd opgenomen in de legendarische Soup Studio in Londen en behaalde een tweede plaats in de IBBA (Independent Blues Broadcasters’ Association). Hun tweede album ‘Villa Jukejoint’, met een typische retro- en vintage vibe, kreeg lovende recensies en in 2022 werd de band de winnaar van de ‘UK Blues Challenge’, gevolgd door een tweede plek een jaar later bij de International Blues Challenge in Memphis in Amerika.

Deze mannen staan garant voor een energieke show!

Zaterdag 06 Januari treedt deze niet te missen band maar liefst twee keer op t.w. om 14:00 uur en om 20:00 uur.

Locatie:
Café De Amer
Amen 20, 9446 PC Amen

Tickets @ € te reserveren via reserveren@cafedeamer.nl

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: