*-*-*NIET TE MISSEN*-*-* Bloodbrothers Ft. Mike Zito & Albert Castiglia @ Paard 24 Okt. a.s.

Mike Zito en Albert Castiglia zijn echte “Blood Brothers” in het leven en in de muziek die ze zowel individueel als collectief creëren, bundelen hun krachten in een gezamenlijke inspanning van songwriting en uitvoeringen om een totale luisterervaring te creëren die groter is dan de som der delen. Toegevoegd aan dat proces zijn de talenten van producers Joe Bonamassa en Josh Smith, die vers brachten ideeën voor de opnamesessies, waardoor Mike en Albert worden gepusht creatief en muzikaal om hun beste werk tot nu toe te presenteren.

Photo credits: Norma Touchette (feat. image shot), José Gallois

Als succesvolle muzikanten zijn ze aan elkaar gewaagd: bij de Blues Music Awards 2022 won Zito de prijs voor Blues Rock Album terwijl Castiglia die voor Blues Rock Artist mee naar huis nam.

Joe Bonamassa zegt over hen het volgende: “Wanneer Mike en Albert inpluggen en samen muziek maken hebben ze een speciale chemie, die maar weinigen hebben. Ze maken elkaars zinnen muzikaal af”

Support: Adam Giles Levy

De support act wordt verzorgd door Adam Giles Levy, die met zijn sensationele stem en viscerale podiumpresentatie een amalgaam is van rockende roots, akoestische bluesachtige goedheid en experimentele folk. Afkomstig uit Frimley Green, Engeland, is Adam ook een intrigerende gitarist, wiens autodidactische stijl de rijke fingerstyle-erfenis van het Verenigd Koninkrijk weerspiegelt, terwijl hij stevig de zijne blijft. Niet verlegen om zijn teksten te gebruiken om na te denken over de grote vragen van de mensheid, heeft Adams emotioneel geladen en onbeschaamde liveshow hem de oproep opgeleverd om klasse-acts als Newton Faulkner, Mike Dawes, Noah Gundersen, Baskery en Steve Hackett van Genesis te ondersteunen.

Dinsdag 24 Oktober 2023

Paard
Prinsegracht 12

2512 GA Den Haag

Prijs € 21,00 (incl. € 3,00 service kosten)
Koop Tickets – klik HIER
Locatie: Kleine Zaal
Deur open: 19:30 uur
Start: 20:00 uur

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: