Niet Te Missen!!! And ‘The Band’ Played On @ Patronaat – Haarlem

Als vervolg op de succesvolle theatervoorstelling The Band: Music from Big Pink to the Last Waltz (met verhalen van Leo Blokhuis) doen de vijf muzikanten dit najaar een clubtour onder de naam And The Band Played On. De groep was afgelopen zomer nog te zien op de Zwarte Cross en zal de komende maanden op een aantal mooie poppodia te horen zijn w.o. in het Haarlemse Patronaat.

Zonder Blokhuis dus, maar met een avond vol klassiekers. Authentiek klinkend en vol overgave gespeeld, inclusief de karakteristieke bezettingswisselingen en gloedvolle driestemmige leadzang. De term ‘tributeband’ schiet hier tekort. Deze muzikanten weten de spirit van The Band opnieuw tot leven te brengen. Een aanrader voor iedereen die Amerikaanse rootsmuziek en van The Band in het bijzonder.

Roel Spanjers (Sunset Travelers, Malford Milligan, Normaal, Fréderique Spigt, B.L.U.E.S. e.v.a.), Wouter Planteijdt (Sjako!), Eric van Dijsseldonk (Malford Milligan en Erwin Nyhoff) vormen samen met met drummer Richard Heijerman (Ellen ten Damme), bassist Hans van der Lubbe (De Dijk) en trompettist Ronald Brunt deze tributeband onder de naam And The Band Played On.

Niet omdat het moet, maar omdat ze er heel veel zin in hebben. Een unieke groep topmuzikanten op het podium deelt hun liefde voor The Band én die liefde slaat als een spetterende vonk over op het publiek. ‘The Night They Drove Old Dixie Down’, ‘Up On Cripple Creek’, ‘The Last Waltz’, ‘Coyote’, ‘I Shall Be Released’, ‘The Weight’……. Ze komen allemaal voorbij.

Waar? Patronaat, Zijlsingel 2 2013 DN Haarlem

Wanneer? Zaterdag 21 Oktober 2023 

Hoelaat? Deuren open 19:30 uur

Aanvang? 20:15 uur

Prijs? € 23,50 Klik HIER

Geef hier uw commentaar

%d bloggers like this: